• çok ama çok hata etmiştir. ne bilsin biricik kızının tecavüzden sonra lagrima tarafından bulunacağını?.
  • sadece yukaridaki hikayedeki babadan bahsediyorsak kizini belli ki iyi egitememis babadir.. boyle bir iki ayda beyni yikanabildigine gore..

    ayrica, yukaridaki komik hikayeden bahsediyorsak (bkz: yaran entry'ler) (bkz: sozlugun amina koymussunuz canlar)
  • yeter artık arkadaşım insanları ötekileştirdiğiniz. kendi kafanızdan olmayan insanları safra gibi vücuttan dışarı atmaya çalıştığınız. onları öcü gibi gösterip kendinizi halktan göstererek iki taraf arasında düşmanlık başlattığınız. bu başlığın adı neden kızını erasmusa yollayan baba değil? sorarım size.neden orada illa bir vurgu var. ya da bir diğer yazar arkadaşımızın dediği gibi erasmus' a yollayan 'çağdaş' baba değil? çünkü sizin amacınız toplumun 'bozulan' ahlakını kalbi temiz bir şekilde samimiyetle düzeltmeye çalışmak değil. kızını erasmusa yollayan muhafazakar baba hiç mi yok bu ülkede ? ya da kızını erasmusa yollamayan laik baba hiç mi yok? tabiki ikisi de var. bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. tecavüz gibi zina gibi şeyleri avrupa ve laik kesim merkezli anlatırken 13 14 yaşında aile baskısı ile evlendirilmeye çalışan kızlarımızı neden aktarmıyorsunuz. yazarım diye geçinen bazı insanların çocuklara tecavüzünü neden ortaya koymuyorsunuz?
  • interrail yerine umreye gitmeyi tercih etmenin doğru yol olduğunu sananlarla karşılaştırılan babadır.

    bu baba onlar için bir düşmandır, çünkü kızını 14 yaşında onların altına vermeyecektir. ve muhtemelen bu kız, eğitiminin ardından iyi bir iş hayatına sahip olacak, asla bir eş olarak hayal bile edemeyecekleri, sosyal statüsü altında ezilecekleri biri haline gelecektir.

    hayatlarındaki en büyük gaye cennet olanların da en büyük korkularından biri ezemeyecekleri kadınlar değil midir? itiraf et, höt dediğinde tırsmayan bir kadını düşünmek bile terletiyor değil mi seni? kaburga kemiğinden oluşmuş olduğuna inandığın ve sana hizmet ve itaat etmek zorunda olduğunu düşündüğün kadınların sayısının azalıyor olması sana dokunuyor değil mi? kadınların haklarını elde etmesini sağlayan cumhuriyete ve laikliğe olan kininin sebeplerinden biri de bu, biliyorsun.
  • düşüncesizdir bu baba efenim. bu olayın bir benzeri koh samui de başıma gelmiştir. cemaatten arkadaşlarımızla cemaat evindeki sohbetimizi bitirdikten sonra sabah namazımızı da birlikte eda edip yurdumun yolunu tutmuştum ki bir de ne göreyim. köşe başında bir kız sere serpe yerlerde hande yener şarkıları söylüyor. oracıkta türk olduğunu anladım. sordum erasmusla gelmiş. şaşırdım. erasmuş buralarada mı el attı dedim. sonra otel tuttuk. zevkli bir haftasonuydu...
  • erasmus programiyla yurtdisinda okumaya gitmek fahiselik yapmakla esdeger birsey mi? lutfen kor cahilliginizi bu kadar da ayan beyan belli etmeyin artik! erasmus sistemiyle okumus, master yapmis arkadaslarim var benim. bu kadar da okuz olunmaz! egitim gormek, kendini gelistirmek ayri birseydir; dini inanc ayri birseydir. herkes istedigi kiyafeti secmekte ozgurdur. eger bir kesim gayet hayvani bir sekilde "acik giyinmek hayvanlara ozgudur" derse, gayet kaliteli egitim programlarina cahilce bok atarsa diger kesim de "kafayi kapayip manto ile universiteye girmek modernlik degildir" der ve bu tartisma sonsuza kadar devam eder at gozluklu insanlar arasinda. yazik.. sabah sabah irite ediyorsunuz milleti. hem de bu kadar dert, sikinti, savas ve teror arasinda akila boyle bir entry girmek gelebiliyorsa sagduyunuz sifirin altinda eksi onbeş milyon duzeyinde demektir. bravo, devam edin bu kafayla!
  • kızı tarafından gözü gelecek itibar martavallarıyla boyanmış babadır. laik değildir kandırılmıştır sanırki kızı oraya gidip okuyunca bi bok olacak. halbuki bi bok olacağı yok kızı gidicek elin patrickinin michael inin altına yatıp gelecek. yazık.
hesabın var mı? giriş yap