• şerefsizliğin önde gideni bir hareket olan sorudur.

    bu gibi ahlaksız,yozlaşmış onun bunun maşası, evladın olsa eldivenle seveceğin, beş para etmez, satılık, cahil ve onursuz basın emekçisi (!) diye geçinen alçaklardan kurtuluşun yolu yok, en makulu bu yöntem. ben okurken sinirlendim ve bir insan evladının aklına böyle bir soru sormak neden gelir diye düşününce işin içinden çıkamadım.

    galatasaray yönetimi çok iyi bir iş yapmış. bunun gibi sporla ve kişinin yaptığı işle ilgisi olmayan konularda soru soran herkesin, diğer kulüpler tarafından da dikkat edilip defedilmesini umuyorum. ancak böyle temizlenir bu haysiyetsizler.

    asıl beyaz tv'nin bunu şutlaması lazım ama onlarla aynı dili konuştuğundan şu an onlara soru hala doğru bir soru olarak geliyor olabilir.

    not : gsli değilim.
  • (bkz: ülkede ahlakın sıfırın altı seviyeye inmesi)

    bu soruyu soran adam sözde muhafazakar, aile değerlerine bağlı müslüman bir kanalda çalışıyor.
  • yabancılara böyle sorular sormak kolay daha önce yolanthe üzerinden bir sürü geyik döndü.sonrasında dusko tosic'in eşi jelana üzerinden söylenmeyen şey kalmadı.şimdi de riekerink'in kızlarına sıra geldi.ulan gidip sorsana fatih terim'e kızlarını ya da volkan demirel'in karısına falan aynı geyikleri yapsanıza façanız yeter mi ? gazateci ve televizyoncu diye ortalıkta dolaşıyorlar işte müsvedde insanlar.
  • riekerink bey'in vermesi gereken cevap şu şekilde olmalıydı ancak kendisi bir beyefendi olduğu için, muhabirin seviyesine inmemiş ve gayet nazik bir cevap vermiştir.
  • ertem şener çizgisine uyan bir sorudur. terbiyesiz, ahlaksız ve basının herhangi bir yerinde işi olmayan birinin yumurtlamasıdır ki sadece galatasaray 'ın kendisine getirdiği akreditasyon yetkisini durdurma kararı yeterli değildir.
  • terbiyesizlik riekerink'e değil mesleği garson olan insanlara yapılmıştır.

    orospu çocuğu mu lan o insanlar? garson diyince ne algılıyorsunuz oğlum siz?

    emegi, alın terini, meslegi, elde edilen helal kazanci hor gören zihniyetinizi sikiyim. garson olsa ne olacak? soyle ya arkadasim evet, garsonluk yapiyormus kizlari. sonuc?
  • beyaz tv spikeri sezgin gelmez tarafından galatasaray teknik direktörü riekerink'e sorulan soru.
    türk futbol medyasının iki yüzlülüğünü de bi kez daha ortaya sermiştir.
    serhat ulueren, ertem şener ve benzerleri ne zaman kötü bi olay olsa, olaylı derbi vs. futbolumuzda bunlar yaşanmasın, sadece ama sadece futbok konuşalım der ama yaşananları televizyon stüdyosunda puro içerken eğlenerek izlediklerinden de eminim. bu adamların en büyük derdi reyting ve reytingi de böyle alıyorlar işte.

    neyse maç sonunda taktik veya teknik konularda sorular sorulması gerekirken bu tür seviyesiz soruları daha önce çok gördük ve maalesef görmeye de devam edeceğiz. çünkü futbolu bilmiyorlar, soruyu sorması gerekenlere de o program stüdyosunda konuşanlara da futbolun geometrisini bilmezler. rok ne anlar takım yerleşiminden anca dick'i tutsun toschak getirsin falan diyebilir. en iyi bildiği işi yapar provoke eder falan. sonra aman tatsız olaylar yaşanmasın der kapatırlar.

    hayır çok mu zor "galatasaray'ın orta alan yerleşiminde bir sıkıntı var gibi duruyor. selçuk ve tolga birbirinin işine karışıyor (yerleşim olarak) ve bu durum pas kalitesinde düşüşe ve ataksal verimsizliğe neden oluyor bizce. de jong sizce bu soruna çözüm olur mu yoksa tolga ve selçuk'la bir çözüm bulmaktan yana mısınız" gibi bi soru sormak. ama yok işte.

    -atiba jimnastik kulübü.
  • orospu cocuguna yakisir davranislar silsilesinin bir baska ayagi olan soru. seref yoksunu yorumculariyla beraber bir an evvel siktirolup gitmeleri icin #beyazfutbolyasaklansin.
  • maç sonrası sorulacak soru değildir net. hadsizce bir sorudur ayrıca. sizle goygoy çeviren kişiye mi soruyorsunuz bu soruyu? şimdi malum kanalda çevir kazı yanmasın yapmaktadırlar. milyon dolarlar kazanan teknik direktörün kızının garsonluk yapması hem takdir edilesi hem haber değeri var filan diye. iyi o zaman ben de soruyorum ertem şener'e eşinin adını kızına verdiğin fatih terim'e kızların garsonmuş diye sorabilir misin? kahvaltıda yaprak ciğer var yersen.
  • beyaz futbol'da iki saat garsonluğun ne şerefli bir meslek olduğundan bahsedilerek savunulmaya çalışılmış durum. ahahha bence ertem salak ayağına yatıyor ama sinan engin gerçekten saf. bilinçaltında garsonluğu basit bir meslek olarak gördüklerini ve gs teknik direktörünün kızına yakıştıramadıklarını bu suçlu psikolojisiyle dışa vurdular. maalesef bizim kültürümüzün bi yansıması bu.
hesabın var mı? giriş yap