• an itibari ile twitter'da gündemin birinci sırasına yerleşen hashtag. sebebinin ise, çalışanlar için 48 saatte bir pcr testi istenmesi şeklinde olduğu iddia ediliyor.

    görsel
  • parasını veriyor, 6 saatte bir de isteyebilir. babanızın dükkanı değil orası. şikayeti olan ayrılıp kendi holdingini kurabilir.
  • okullarda da isteniyor. aşı yaptırın siz de. ayrıca içinde nefret beslediğin bir yerde niye çalışıyorsun demezler mi adama? bir kişinin bir yerde çalışabilmesi için o yeri sevmesi lazım. verdiği emekler hem kendini onore eder hem de çalıştığı yeri yüceltir. sevmediği takdirde; o iş yerine verdiği emek, sadece gitmektir. bu hem o kişiye zarar hem de çalıştığı yere.
  • halk için halka rağmen
  • çalışanlar için değildir o. aşı yaptırmayan çalışanlar içindir. bak burada bunun mobbing olduğunu iddia eden bir çalışa var - https://twitter.com/…rer/status/1463629702866903042
  • (bkz: #130438962)

    vay anasını... demek parasını veren herşeyi yapabilir senin de paran yoksa seve seve herşeye razı olmak zorundasın...

    para her şeyi yapar diyen adam para için her şeyi yapan insandır.

    edit: dünyada en çaresiz kaldığım bütün umutlarımı bitiren yegane insanlar zenginleri savunan fakirlerdir. bunların bir örneği de mesaj kutuma mağarada yaşadan başlayıp büyük şirketler böyle yapar diyenler... beyler bayanlar türkiyede ve dünyada şirketler vergi ödemiyor. çalışanları vergi ödüyor. bir şirket çalışanı ile vardır. türkiyede gelir vergileri içinde en az pay kurumlar vergisine ait. şirketler vergi filan vermiyor. bütün vergiyi şirketlerin bordrolu çalışanlar veriyor. şirket başka sirket sahibi başka çalışan başka kişilik... hala gelip vergiden çalan insanlara karşı bunu söyleyeni suçluyorsunuz.

    şeytan insanı fakirlikle korkutur.
  • ülkenin yüzde sekseni iki doz aşı yaptırdı. her gün 200 kişi ölüyor.

    aşı oranı %85 olan ordu'da ağır hasta çok fazla... niye desen, halk rehavete kapıldı tarzı, ikna edemeyen uydurma yorumlar.

    türk klinik mikrobiyoloji ve infeksiyon hastalıkları (klimik);
    molnupiravir hapının bir işe yaramadığını söylemesine, bilim kurulunun da onaylamasına rağmen... biz bu hapın "üretimine" başlıyoruz? e niye?

    aşı olana pcr testi niye yaptırmıyorsun mesela? aşı olmuş kişi pozitif çıksa da önemli değil mi? çalışmaya devam edebiliyor mu?
  • manchester amazonda calisiyorum mesai haftada 4 gun, her hafta pcr test veriyoruz bizde.
  • vücut bütünlüğü ne alaka? otopsi mi yapıyorlar işe başlamadan önce?
  • dogrusunu yapmaktadir, grup sirketlerinde calisan personelleri her gun sosyal hayatlarinda bir cok farkli kisi ile dialoga temasa girmektedir. birinin tasiyici olmasi sirkette calisan diger kisilere bulasmasina neden olacagi gibi is gucu kaybi yasamalarina neden olur.
hesabın var mı? giriş yap