• eskisehir'in en meshur koftecisi
    ac gecelerin ilaci
  • eskisehir istasyonunun karşısındadır, gecenin bi yarısı gidince mutlaka tanıdık birilerini görürsünüz..
  • asil adi ali kelebek olan 1974 den beri koftecilik yapan $ahsin kofteci mekani. ozel olarak buraya kofte yemek icin afyon kutahya ve bursa'dan insanlar geldigi bilinir ve gorulur. koftecilik sayesinde eskisehir'in en bi zenginleri arasindadir. ama her zaman mutevaziligini korumu$tur. eski$ehirspor destekcisidir.
  • garsonlarin kiyafetleri sarar tarafindan verilmis dediler sponsor tadinda inanmadim once ama oohaa dedim sonra gorunce. ayrica calisanlarin hemen hemen hepsinin ismi ali galiba. "ali abi" diyince bi suru garson masaya gelmekte, anahtar kelime gibisinden bi sey de olabilir tabi bilemiyorum. ayrica hayatimda izgaradaki kofteyi burdaki kadar hizli ceviren gormedim, goremem de (4-5 kofte/saniye). koftesi super demeye gerek olmadigini dusunuyor, ali abi bizim 4 yarim vardi noldu diye de ekliyorum.
  • ann arborda bir amerikalı ile muhabbetini yaptığımız köfteci.
  • bugun 20.30 itibariyle tedavi gordugu istanbul'da gozlerini hayata kapamış eskisehir'in sevilen tanınan siması.

    allah rahmet eylesin
  • manisanin meshur koftecisi, ayrica lezzetiyle radikal gazetesinde nuray mert imzali bir yazida kendisinden uzun uzun bahsedilmistir. masaya oturunca once buyuk bir kagit koyarlar onunuze, daha sonra porsiyon kofte ayri bir kagitta gelir. piyazi ve ayrani da cok meshurdur, her tarafta cicekler ve ortada bir havuz vardir. bir ara kokorec de cikardiysa da pek tutmamistir, biz kofteciyizdir netekim.. ayrica (bkz: manisa kebabi) , (bkz: gulcemal)
  • tekirdag merkezde, muratli yolunun girisinde sag tarafta bulunan bir kofteci, bir suredir koftesi maxi, migros gibi marketlerde de bulunmakta, fakat evde pisirileni hernedense, lokantada ki kadar lezzetli olmamaktadir.
  • evet manisanın meşhur köftecisi... bir ara manisada bir şirkette çalışırken * arkadaşlarla buraya gittik... hakkaten adam işinin ehli... özel soslar, baharatlar ve karışım kullanarak köfteler yapar... çeşit boldur... ve hatta "meksika bilmemne köftesi" falan diye isim verir köftelerine ve lezzetlidir... daha sonra çalıştığım şirkete nokiadan * birkaç misafir geldi... bir gün onları da oraya götürdük ve onlar da çok beğendi köfteleri... lakin, sonra öğrendik ki belediye burayı mühürlemiş... sebep=> at eti...
    yuh dedim beee yuh...
hesabın var mı? giriş yap