• ne alaka? evde korona günlerinde aşk yapıyoruz.
  • mantarların sporla üremesinin kastedildiğini düşündüğüm başlık.
  • aman futbol futbol diye senelerce sağlık sektöründen bile fazla para döndürdüler. siyaset yalanın teki. sekste yapmayın bir süre dizginlemek lazım
  • bu bekarlar için geçerli evliler full force devam.
  • kimsenin gerçekte kendi partneri ile birlikte olmadığını, görünürdeki sevgilisi veya eşinden başka seks, spor yaptığı günah keçileri olduğunu ve korona yüzünden evden kaçamadığını da ima edebilecek atmasyon.

    ne alaka yani insan öyle mi yapar? hem siyaset bunun neresinde? geçiniz.
  • seks bitti diyenler seks yapmayanlardan oluşuyordur. sanki milletin dört duvar arasında ne yaptığını biliyor da bitti diyorlar. en fazla öpüşmeden sevişilir. hatta malum durumdan ötürü, cow girl ve doggy style yüz yüze temas etmemek için tavsiye edilir. tabii hayat kadınlarının işi zor, şu sıra kimse bilmediğiyle sevişmez.

    spor ise profesyonel anlamda bitmiş durumda, yoksa bireysel olarak evinde çalışanlar var. instagram'da gayet görüyoruz. minder ve bir kaç dumbell ile evde spor aktiviteleri devam ediyor. zaten pilates ve yoga için bir tane minder yeterli gibi. ayrıca tavsiye edilmese de kimseye temas etmeden koşuya ve bisiklete çıkanlar da var.

    ancak siyaset bitti. zira şu an ortam dünyayı istila etmeye çalışan uzaylılara karşı bütün milletlerin bir araya gelerek kurtulmanın yollarını aramasına benziyor. ülkelerin muhalefetlerinin de fazla çekişme yaratmadıkları gerçek. diğer yandan korona virüs günleri bitince, bu virüsün siyasete nasıl bir meze olacağını da merak bekliyorum. tahminimce hükümet bunu da muhalefetten bilmenin yollarını sunmaya çalışır.
hesabın var mı? giriş yap