• geçenlerde google da karşıma çıkan ve bulup bulabileceğin bütün kişisel bakım ürünlerini barındıran eticaret sitesi. parfümden diş ipine, sabundan prezervatife kadar her şey var. türkiyenin en büyük kişisel bakım butiği demişler kendilerine. deneme siparişi verdim, gayet hızlı elime ulaştı, tavsiye ederim.
  • kozmetik, cilt bakımı, anne bebek vb. ürünleri için tercih edebileceğiniz bir site. dermo kozmetik ürünler de barındırmakta sitesinde.

    bu tarz alışveriş siteleri oldukça fazla ancak düzgün gönderim yapan ve gönderdiklerinin yanı sıra minik hediyelerle müşterisinin memnuniyetini kazanan güvenilir alışveriş sitesi çok fazla yok. en güzel yanı sipariş verdiğiniz ürünü, siparişinizi verip ödemenizi yapmanızın hemen akabinde kargoya veriyor olmaları. ürünü zamanında göndermeleri, düzgün ambalajlamaları ve elinize sağlam ulaşması diğer artıları.

    tek kötü yanı aras kargo ile çalışıyor olmaları. bunun dışında fiyat ve hizmet politikaları oldukça memnun edici.
  • en yakın zamanda benefit markasını da indirimli şekilde sunmasını dilediğimiz kozmetik sitesi.
  • black friday münasebetiyle çılgın indirimler yapmış site. yetişen alsın.
  • hız ve paketleme açısından sınıfta kalmış site. 8 ocakta verdiğim sipariş bugün anca elime ulaştı. bana göre teslimat süresi geç. deneyip alışveriş yaptığım diğer dermokozmetik ürün satan sitelerde* * siparişimin ertesi günü ürünler kargoya verilmişti. ama kullanılan kargo şirketleri sebebiyle sorun yaşamıştım. bu alışverişimde kozmelayı tercih etmemin en büyük sebebi yurtiçi kargo kullanmalarıydı aslında.
    paketleme konusunda ise hayal kırıklığına uğradım. ürünleri öylece kutunun içine koyup göndermişler ki bioderma sensibio h2o'yu bilen bilir. dökülmeye çok müsait bir ürün. koruyucu olan pıtpıtlı poşetlere (adını tam bilmiyorum hava kabarcıklarını sıkmayı sevdiğimiz poşetlerden) sarmalarını tercih ederdim. neyseki kapağını bantlamışlar da dökülme gibi bir durum söz konusu olmamış.
    ayrıca 65 liralık alışverişe en azından 1-2 tane tester ürün koymalarını beklerdim.

    bu alışverişin sevdiğim tek yanı uygun fiyatlardı sanırım.
  • 30 nisan'da verdiğim siparişi 8. günün sonunda bırakın ulaştırmayı, kargoya dahi verememiştir. günümüzde tedarik zincirinin geldiği noktaya bakıldığında çok çok uzun bir rakam 8 gün. siparişimin tahmini kargoya veriliş süresi nedir diye attığım maile de "en kısa zamanda kargoya verilecek" şeklinde botumsu bir cevap verdiler. kendilerini buradan tebrik ediyorum. daha da asla tercih etmem bu siteyi. uzak durulası

    edit : bugün 12. gün. hala kargoya veremediler siparişimi. bu hafta da vermezlerse tüketici hakları mahkemesine şikayet edeceğim kendilerini

    edit-2: 13. gün üründe hasar olduğunu ve temin edemediklerini belirtip dilerseniz paranızı geri iade edelim dediler. en geç 3 iş günü içerisinde parayı geri yatıracağız dediler. bakalım onda bi katakulli olacak mı ?
  • 2013 üretimi ürün gönderen firma...
  • yanlış verdiğim siparişi arayıp iptal edin dememe rağmen iptal etmeyen kozmetik sitesi.iptal ettik dedikleri ama aslında iptal etmedikleri ürünü iade etmek için ödediğim 13 tl kargo ücretide cabası.
  • parasını aldıkları ürünü göndermeyen kozmetik sitesi. açıp ürünü yollamamışsınız ama faturada parayı almışsınız dediğimde ise incelenip dönüş yapılacak diyorlar. ben parayı vermişim kargoyu kabul etmişim sen incelesen ne incelemesen ne açık ve düpedüz dolandırıcılık yapan site.
  • 25 kasım 2016 cuma tarihinde black friday'den yararlanmak istemiştim, hoş çok fazla bir indirim de olmadı, ve sipariş verdim 14.30 civarlarında.

    genelde yaptığım internet alışverişlerinin çoğunda %90 aynı gün (16.30 civarlarında sipariş verdiğimde bile) veya en geç ertesi gün kargoya verilirdi.

    pazartesi günü aradım müşteri hizmetlerini ne zaman kargoya verileceğini öğrenmek için onlarda 3 iş günü içerisinde en geç çarşamba günü kargoya verilir dediler. hadi cumayı es geçeyim ki geçilmemesi lazım çünkü kargo saatinden önce sipariş verdim.

    çarşamba günü de kargoya verilmedi aradım tekrar müşteri hizmetlerini biz size dönüş yapacağız 15 dakika içinde dediler bekliyorum bekliyorum kimse aramıyor bende tekrar aradım. elimizde bir tane kalmış ürün perşembe günü kargoya vereceğiz dediler. benim ısrarlı aramalarım sonucunda cuma öğlen sipariş verdiğim ürün anca perşembe günü kargoya verildi. 3 iş günü demelerine rağmen ve benim aramalarım sonuca kargoya verildi aramasaydım belki daha da geç verilecekti. ben bir daha sipariş vermeyeceğim çünkü uğraştırdılar aynı gün kargoya veren bir sürü internet sitesi var sırf biraz(cık) ucuz diye bu siteden verdim siparişi daha da vermem.

    ürün elime ulaştığında editleyip paketleme vb unsurlar hakkında bilgi vereceğim.

    edit: kargoya verildikten 2 gün sonra elime ulaştı. ürünü pat patla sarmışlar ve kutuya koymuşlar paketleme iyidi. üründe herhangi bir hasar yoktu bandrolü ilk kez ben açtım. neyseki üründe bir sorun ve hata olmadığı için bu konuda memnun kaldım, fakat kargoya çok geç verildiğinden ve sürekli aramak zorunda kaldığımdan bir daha tercih etmeyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap