• cartoon network'ün ilk yerli yapım çizgi dizisinin ismi. yakında yayınlanmaya başlayacakmış. televizyonda fragmanı dönmeye başladı.
  • 23 nisan 2016 itibariyle cartoon network'te başlamış yerli yapım bir çizgi film. regular show'dan baya bir esinlenilmiş; atari muhabbeti, fantastik ögeler... yalnız çizgiler çok kötü. bir ara fırıldak ailesi diye bir yerli yapım daha vardı o da aynıydı. tamam çizgi film ama insan biraz da görsellik arıyor. karikatür okumuyoruz sonuçta. acaba bütçe mi yetmiyor, nedir?
  • haluk can dizdaroğlu'nun elinden çıkma yeni türk animasyon serisi. güncel muhabbetleri kullanmaları güzel olmuş, saçma sapan prensesler falan yok. seslendirme de başarılı. tutar bu iş.
  • spongebob'un patrickine benzeyen bir adet fil necati barındıran hatta kanımca seslendirmesi aynı kişi tarafından yapılmakta olan güzel çizgi dizi.
  • biraz gumball artı azıcık the simpsons eşittir klasik dandik türk yapımı. abi anlamıyorum yıllardır var şu grafi2000 hala basic çizimler yapıyorlar. renkler de çok acemi ve uyumsuz resmen nostalji yaptırıyor ki yıl 1999 olsaydı hoşumuza giderdi belki bu kalite ama yıl 2016! görseli de geçtim senaryo da berbat ve zorlama. başta da dediğim gibi ordan burdan çalıntı seneryoyla tabi ki özgün bir iş ortaya çıkmamış. bir regular show izleyin de çocuk çizgi filmi nasıl olur görün ya. yeminle çocuklara hakaret bu çizgi film. gördükçe sinirim zıplıyor.
  • aşırı kalitesiz çizimleri olan zorlama espirileri ve çalıntı konularıyla insanın midesini bulandıran çizgi filmimsi şey.
    kardesimle ne zaman denk gelsek kanalı degiştiriyoruz.
  • yarrak gibi yapımdır. regular show'un 8 gömlek altı sikko bir kopyasıdır. zavallıcadır. cartoon network adına utanç vericidir.

    edit: 10 bölüm daha izledim hala aynı kafa hala regular show taklidi. hala yağurrak gibi. saygılar.
  • bir bölümünün sonunda nilipek'ten bilmem çalması ile takdirimi kazanmış yerli cartoon network çizgi filmi.
  • gayet eğlenceli bir çocuk yapımı. bazı şeyleri büyüklerin de beğenmesi gerekmiyor.

    küfür yok, saçma sapan dini mesajlar yok, güncel bir dili var, büyümüş de küçülmüş - bilmiş karakterler yok, antin kuntin şarkılar yok, espriler komik, anlatım çocukça ama aptalca değil, hayalgücü de keyifli, çizgiler de benim bildiğim tanıdığım dombik yaşaroğlu tipleri işte.

    fil necati'nin hastası benim oğlan.
  • bok atan arkadaşlara sesleniyorum;
    karşımızda bir başyapıt yok, ama bu gibi yapımları desteklemeyerek, çöp muamelesi yaptıkça zaten o kıyasladığınız yapımlar bizden asla çıkmayacak.

    bu arada izlediğim bazı sahnelerin saçmalığı çok komik olmuş bence. eleştiren arkadaşların kafası survivor'dan yanmış olabilir diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap