• krups'un nescafé için ürettiği kahve makinesi. en önemli özelliği olarak 14bar basınç uygulayabilmesi gösteriliyor, 1.3lt su alabilen makine kapsül kahve kullanıyor.

    http://www.krups.co.uk/…?displaydemo=yes&indexusp=4
    http://www.dolce-gusto.com/
  • türkiyede satışa çıkarılsın mı çıkarılmasın mı diye anketi yapılan kahve makinası.
  • cok sevdigim alet. allahim ne olur kaspsulleri turkiyeye de postalasinlar yoksam birakip gelecegim yeni, cici makinemi. olmadi turkiyeden tchibo versiyonuna talimim. petibor sagolsun tum ailede birer adet var bu melun, bagimlilik yaratan aletten.
  • sayesinde chai latte'ye müptela olduğum makinedir. türkiye'ye dönerken acaba yanımda getirsem kapsülleri bir gün satışa çıkar mı diye beni düşündüren, evimde starbucks'ı aratmayan üründür. biraz pahalı evet, türkiye'ye gelince kesin daha da pahalı olur.
  • kendisine evdeki starbucks denirse, bunu hakaret kabul edilmesi gereken makinedir. hastasıyım. yalnız o kapsüller kullanıldıktan sonra makineden çıkartılırken biraz akarlı oluyo, makinenin tek kusuru bu. (bkz: o kadar kusur kadı kızında da olur)
  • sahane bir makinedir. benim gibi kahve sevdalilari icin en basta biraz yok yav iyi degildir vs gibi dusundurtse de sonra bu dusuncenizi curutur. kapsullerinin cesitliligi de cabasi.
    (ispanya icin soyluyorum )her aldiniz kapsul kutusunun icinde bir kod yazmakta ve bu kodu https://www.dolce-gusto.es/es/pages/home.aspx adresinde actiginiz kullanici hesabinizla giris yapip, kaydedersiniz puan biriktirip sonra yine bu site uzerinden puanlarinizla alisveris yapabiliyorsunuz. siteden online aldiginiz kapsuller 2 isgunu icerisinde adrese teslim ayrica. zaman zaman da promosyon yapmaktalar.
    kahvenin en kolay ve hizli hali diyebilirim. hastasiyim.
    ha ayrica baska guzel bir ozelligi de kahve disinda nesquik, nestea kapsullerinin ve soguk su dugmesinin de bulunmasi. benim sozunu ettigim ve sahip oldugum makine bu http://www.aquimasbarato.es/…506-0010942212553.html baska ayri ayri cesitleri de bulunmakta.
  • krups'un piccolo adli sirin aletini 38 euroya satin aldim amazondan. performansindan acayip memnunum. cappuccino ve latte mach i yine kendim sut kopurtucumle yapmayi tercih ederim, cunku o kapsüllerde gelen süt tozu hem sagliksiz hem de iyi kopurmuyor. ama espresso ve kahvesinin tadi cok basarili. 15 bar ile gercekten iyi espresso elde ediyorsunuz.
  • 16 kahve kapsulü veya 8 kahve 8 süt kapsulünden oluşan paketleri türkiye'de 22 tl'ye satılmaktadır. bu durumda bu makine ile evde yapacağınız 1 fincan sütlü kahvenin fiyatı 2.75 tl'ye gelmektedir.
  • yorumlara bakip bakip bende bi gariplik var sanirim dedim zira istisnasiz herkes begenmis bu makinayi, ben haric.

    tamam gorunusu cok seker, tavsan gibi bise bicir bicir yerler, tamam basinci iyi falan ama o kapsulleri bildigin yapay. gercek kahve tadindan cok cok uzakta. ustune bide her bi kutu kapsuler 5.5 euro istiyolar -ki turkiye'de cok daha pahaliymis-, deger mi? degmez...

    ozellikle delonghi'nin makinalarindan birini kullandiktan sonra dolce gusto bildigin oyuncak kaliyor yaninda.
  • türkiye'ye çok az kapsül çeşidinin geldiği ürün.
hesabın var mı? giriş yap