• "you decide for the hero"

    interaktif bir film. karakteriniz icin size iki secenek sunuyor ve film ona göre sekilleniyor.
    iphone ve ipad kullanıcılarına açık şimdilik itunes uzerinden izleyebiliyorsunuz.

    your decisions are you

    okuyucunun hikayeyi yönlendirmesine karar veren kitap
    (bkz: şahane hatalar) a örnek olarak gösterilebilir
  • nisan ayında xbox one, ps4 ve steam'e gelecek olan etkileşimli film. şimdiden ön sipariş verebiliyorsunuz.
  • yukaridaki yazarin aksine, güzel film kötü oyun olmuştur.
    ayrıca size seçenek falan sunmuyor o olay tamamen göz boyama.
    şöyle ki; çoğu seçenekte sizin seçiminizi uygulamıyor karakter.
    örnek olarak: spreyi tutmaya devam et diyorsun ama karakter yere atıyor.
    ya da silahlı adam sana zorla şoförlük yaptırmaya çalışıyor sen arabayı sür diyince, mekana gidiyorsunuz ve suça ortak oluyorsun.
    eğer arabayı sürmek yerine kaçmayı tercih edersen otopark çıkışında adamın arkadaşı yine seni zorla mekana götürüyor ve yine suça ortak oluyorsun konuşmalarsa gram değişmiyor.

    ps: oyuna verdiğim 21 tlmi istiyorum amk

    edit: imla
  • steam de indirimde olan ve 7 farkli sonu olan interaktif suc oyunu. oyun demeyelim de secenekleriniz uzerine gelisen interaktif film.
  • pintipanda hazretleri tarafından videosu yayınlanmış interaktif filmdir.
    -
    verilen kararların harbiden de gidişatı etkilemesi muazzam. yani kesinlikle bir oynayan ile diğer oynayanın deneyimleri çok farklı olacaktır. üstüne bir de "lan diğer seçenekte n'olurdu acaba!?" diye meraklar içinde bırakması şahane.
    -
    türünün en güzel örneklerinden.
  • daha önce böyle oyunun gidişatını oyuncunun verdiği kararların etkilediği oyunlar oynadım ama bu çok farklı bir tat bıraktı, arkama yaslandım filmi yaşıyormuş gibi oynadım çok iyiydi gerçekten umarım bu tarz interaktif oyunların sayısı git gide çoğalır sanki filme siz yönlendiriyormuş gibi hissettirdi.
  • ps 4'te türkçe altyazısı olduğunu düşünerek 23 tl'den satın aldım. sonra bi baktım türkçe yok. siz de indirecekseniz ingilizcenize güvenerek indirin. bir güncelleme ile türkçe altyazısı da geleceğini sanmıyorum.
  • çok kaliteli bir interaktif film/oyun. telltale oyunları, life is strange filan halt etmiş yanında. keşke biraz karakter derinliği filan da katabilseydi.
  • steam üzerinden resmî türkçe alt yazı desteği almış oyun.
  • fikir çok iyi ama senaryo aşırı zayıf ve 3-4 kere oynamama rağmen oyunun sonu dışında gidişatına çok etki edemiyorsunuz. bir şey olacaksa oluyor, ama siz kaçmışsınız ama teslim olmuşsunuz, oluyor. bu da seçim yapma işinin öneminin yitirilmesine neden oluyor. bir de senaryodaki ciddi açıklar var. en sonunda bıkmış halde, e şöyle yapsaydın, e böyle yapsaydın, niye mal mal bakıyosun falan derken buluyorsunuz kendinizi.

    ama umarım bu tarz işlerin önünü açar, sağlam senaryosu olan, tercihlerimizin gidişatı da ciddi etkilediği işler görürüz.
hesabın var mı? giriş yap