• http://i.imgur.com/offwv5l.jpg

    böyle bir twit atmış amigo. görünen o ki yanlış yere adaylığını koymuş fenerbahçe başkanlığına falan aday olsaymış. kadıköy türkiye'nin en bilinçli seçmenlerinin bulduğu yerlerden biridir levent bey. kendince haklı sebepleri olabilir belki de tek umudu budur ama belediye seçimlerini bu seviyeye düşürmek, gerçekten yazık.
  • internet sitesinde league of legends reklamı var. aslında reklam da değil. sanki imaj linkleri karışmış.
    http://www.leventakcay.com/

    göndermeden edit: siteyi birisi ele geçirmiş. girişe tıklayınca lol sayfası açılıyor.
  • ''sarı siyah'' isimli, geçen yıl vizyona giren ve tutulmamış bir yönetmenlik deneyimi de olan mhp istanbul büyükşehir belediye başkanı.

    bir de ben bu adamı nereden hatırlıyorum diye düşünürken buldum. zeki kayahan coşkun'un radyo programına (matrax) sık sık katılıp sağlıkla ilgili bilgiler falan verip soruları yanıtlardı. biraz kendine fazla güvenen, her alanda kendini ispatlamaya çalışan, beğenmiş biri izlenimi veriyordu. önce acaba o mu emin olamadım derken doktor olduğunu öğrenmemle emin oldum. şimdi de siyasete atılmış anlaşılan.
  • hasta olarak tercih edilmemesi gereken bir göz doktoru.

    (bkz: #74989281)
  • egolu ünlü bir göz doktorudur. altunizade kliniğinin duvarlarında ünlü hastalarıyla çekilmiş fotoğrafları bulunmaktadır. cerrahi alandaki başarısı yadsınamaz ama hastalarına çok fazla açıklama yapmaktan hoşlanmaz. koyu bir fenerbahçe taraftarıdır.
  • zihniyet kardeşliği nedir

    (bkz: #162476970)?debe=true
hesabın var mı? giriş yap