• rezilliktir.
  • ön edit : üstte ve altta yazan yazarların profillerine bakın, ya yeni yazarlar ya 1 senedir uyuyan ama birden uyanan hesaplar. erdoğan bugün yine ne yaptı da bu troller algı operasyonuna başladı.

    ulan ülke 11 yaşındaki kızı eş olarak alıp gerdek gecesinde öldüren hetero dolu bu şerefsiz troller cımbız ile iki foto bulup hala lgbt ye saydırıyor.
    olm çok uzaklara gitmişsin foto için ülke camilerini/kuran kurslarını arat google dan da evli barklı ama çocuklara hallenen din adamlarınızı paylaş.
    olm daha 2 gün önce akp nin beslediği pelikan terör örgütü üyelesi hilal kaplan çocuk evliliklerini kutsadı.

    edit: aşağıda bi beyin özürlü sscb de kaç gay vardı diye yazmış. birde solcuyum demiş hahaha. sscb de lgbt leri kamplara götürüp öldürüyorlardı. bu hoşuna gidiyorsa solcu değil dersimli bir nazisin.
  • yetişkin oldun kimle istersen beraber ol anladık. ancak iş çocukları yönlendirmeye gelince orada bir duracaksın. çocuk istismarıdır.
  • tabii ki istismardır. nasıl ki çocuk asker, çocuk gerilla, çocuk işçi, çocuk gelin, çocuk damat bir istismar ise çocuk için lgbt dayatması da bir istismardır. istismarın tarafı, ırkı, inancı, milliyeti olmaz. yani lgbt bireylerin çocuk istismarı yapması demek için şöyle olması gerekiyor; lgbt hareketinin dayanak noktasının çocuk istismarına dayanıyor olması lazım ki lgbt çocuk istismarı diyebilesin.

    lgbt bireyler uzaylı değil. hırsızlık yapanı da var fuhuş yapanı da var sanatçısı da var politikacısı da var. o zaman lgbt bir bakanı gösterip; lgbt'lerin bakan olması demek lazım ya da hırsızlık yapan birisini gösterip; lgbt'lerin hırsız olması demek lazım.

    yani burada bireyi eylem belirlemiyor arkadaşlar eylemi birey belirliyor. o yüzden az sakin, hele bir soluklan. lgbt değil istismarı konuşalım.

    nottingen forest: o kadar çok mesaj geldi ki, o kadar olur. bunun bütün suçlusu bilgi çağının google'a eşitlenmesidir. yeryüzünde o kadar filozof, o kadar düşünce insanı, o kadar görüş, o kadar kitap o kadar yazı o kadar o kadar var ki o kadar olur.

    herkes kalkmış e ama ensar vakfı, sen o zaman çocuk evliliğini savunursun. ki bak yukarıda çocuk gelin demişim hatta bu mesajı atanların yüzde 99unun aklına dahi gelmeyen çocuk damat yazmışım istismardır diye.

    biraz mürekkep yalasanız, biraz çoklu bakış açınız olsa. olamaz çünkü tek tip tornadan çıkmışsınız. okuduğunuz düşünce akımları 1 bilemedin 2. okuduğunuz düşünce insanı 2 bilemedin 3. biraz çok açılı görüşlerle geliştirin kendinizi.

    ensar vakıfı örneği ile bu durum bir değil. şöyle ki; eğer ki lgbt çemişgezek şubesinde yaşanmış bir istismar durumu olsun. o zaman çemişgezek şubesini konuşuruz. tüm lgbtler istismarcıdır diyemeyiz. ama ensar vakfı olayında yaşanan istismar, devlet tarafından üzeri kapanmak istenildi. aile ve sosyal pol. bakanı 1 kereden bir şey olmaz dedi. c.başkanı imam hatipliden sapık çıkmaz dedi, bunları seküler tayfa iftira olsun diye söylüyorlar denildi. ortak iş yapan bazı vakıflar imanından şüphemiz yok, müslümanlığına kefilim dedi. kimi hocalar, alimler çıkıp öğrencisi ile hocası arasında bazı yumuşak münasebetler olabilir dedi. trcell bile çıktı ensar vakfına arka oldu. yani bir vakıfın yaptığı olaya git gide her kesimden, devlet kademesinden sivil toplum örgütüne, özel şirketlerden cemaatler dahil ve taraf oldu. hal böyle olunca eleştri ve değerlendirme kısmına o vakıfa taraf olan herkes dahil edildi.

    lgbt çemişgezek şubesinin yaptığı istismara, katolik eşcinsel taş fırın ustaları derneği, boğazlıyan tüm birleşik crosdresserlar şubesi de arka çıkmış olsa taş fırın ustaları ve crosdreserlar da bu eleştiri ve suçlamaların içine dahil edilecekti.

    durum bu. birazcık at gözlüklerinizi çıkarıp, önünüze çekilen düz beyaz çizgiye değil yolun tümüne bakın, çevreye bakın, durumu çevresi içinde değerlendirin.
  • rezilliktir. kim kimle sevişiyorsa sevişsin de bu görüntüler mide bulandırıcı. bu çocuklar oyun oynayacak yaştalar.
  • 11 yasinda kiz cocuklariyla evlenen her heteroseksuel erkek yuzunden heteroseksueller pedofilidir diyemeyecegimiz gibi bu anlamsiz fotograflara bakip her homoseksuel pedofilidir diyemeyiz, cunku cok sukur aklimiz var. insanlarin cogunu dinden, dilden, irktan ve cinsel secilimden bagimsiz olarak sevmiyorum cunku bu yasima kadar haberlerden ve cevremden gordugum kadariyla insanlarin cogu cani, iki yuzlu, sapik ve ahlaksiz. ıyi insanlar da var ama ne yazik ki azinliktilar ve dunya o yuzden boyle. bunu kabul edelim hayatimiza devam edelim, escinsel de escinsel diye tutturmaya gerek yok.

    edit: ayrica su fotograflari silin, bencilce birseyler ispat etme arzusuyla boyle fotograflari internette yaymak ne kadar dogru!

    edit 2: wun isimli yazar bir arastirma yapmis ve mesaj yoluyla benimle paylasti. noktasina, virgulune dokunmadan, kendisinin izni ve talebiyle mesajini paylasiyorum.

    bildiğiniz gibi ekşisözlük neredeyse tamamiyle pelikancılara teslim edilmiş durumda. şu an gerçekleşen şey de pelikancıların ucuz bir çalışması. konunun içeriğinden bağımsızca, yapılmak istenen gündemi değiştirmek, toplumu meşgul edecek bir tartışma konusu yaratmak ve toplumun "geleneksel muhafazakar tabanın halihazırda sevmediği" bazı kesimlerini ötekileştirip, buradan seküler kesimleri de birbirini düşürerek bundan siyasi rant sağlamak. klişe akp taktiği anlayacağınız ve bunun için de lgbt konusu epey iyi bir tercih. içeriğe gelirsek de eğer, takdir edersiniz ki kısa bir google aramasıyla, 3-5 link bulup üzerine bir paragraf manipülasyon yazıp ben de homplo teorisi soslu kürtler, aleviler ya da başka bir başlık altında toplumu meşgul edecek bir sürü propaganda malzemesi bulabilirim. bombayı kurar bırakırım ve arkama yaslanıp seyrelirim gümbürtüyü... gelelim esas konumuza;

    önce başlığı açan serbest piyasa'nın entry'lerine kısaca bir baktım. henüz 16 entry'si olan, daha 15. entry'sinde böyle bir propaganda entry'si yazan bir hesap. diğer entry'lerinde genel geçer bilgi içeren şeyler vardı ama şükrü hüseyinoğlu adlı, bir islamcı için başlık açmış. aynı entry'de ercümend özkan adlı başka bir islamcı'dan ve iktibas dergisinden bahsetmiş. ilgili kişi ve dergiye baktığımda da laiklik ve cumhuriyet karşıtlığı gördüm ve az çok profili hakkında bir şeyler öğrendim. pelikan troll ekibinden olduğu için tam emin olamazdım buradan, ancak islamcı diyebilirdim o kadar. ardından verdiği link'teki twitter flood'una baktım, flood'un sahibi murat soydan. murat soydan kim diye baktığımızda gzt.com'da çalıştığını görüyoruz. sözümona bir gazeteci. tweetlerinde kısa bir gezinti ile kendisinin akp'li olduğunu, son günlerde pelikancıların son hız gerçekleştirdiği bütün chp ve belediyeleri karalama kampanyalarına tweet atarak destek olduğunu rahatlıkla gördüm. troll çetelerinin bildiğiniz gibi soylucular, altuncular, pelikancılar (albayrak) gibi bazı kolları var, ilk izlenimim ve başından beri tahminim bunların pelikancı olduğu yönünde oldu ama araştırmaya devam ettim ki çok da bişey yapmadım zaten, 5 dakikalık bir araştırmayla ortaya döküldü: gzt.com whois verilerine baktım ve şunlarla karşılaştım;

    domain name: gzt.com
    registrar url: http://www.godaddy.com/
    registrant name: medya piri
    registrant organization: piri
    name server: pdns05.domaıncontrol.com
    name server: pdns06.domaıncontrol.com
    dnssec: unsigned

    medya piri kime bağlı diye baktığımda da albayrak medya grubuna, yani yeni şafak, tvnet ve derin tarih gibi yalan ve iftira kaynaklarının bağlı olduğu grup. pelikan çetesinin yönetildiği ekiplerden biri. ha, ben bu pisliklerin medya piri bağlantısını bilmediğimden böyle amele gibi uğraştım yoksa gzt.com'un nereye bağlı olduğunu başından bilseydim direkt çıkardı ortaya ama bunu ön sayfada entry giren birine duyurmak istedim çünkü seküler kesimi de birbirine girdiren, iğrenç ve korkutucu bir propaganda yapıyorlar. buna alet olan insanları birinin uyarması iyi olur.
  • çocuğunu kim nasıl isterse yetiştirir. kimseye burada ahkam kesmek düşmez.

    hadi alın edanur’unuzu, rümeysa’nızı, rabia naz’ınızı, ebu bekir’inizi ve uzaklaşın. hoşt.

    edit; imla
    edit 2; herkes istirmardan bahsetmis burada bir istismar yok cocuklarini alip festivale goturmusler. ne var bunda? ne kadar cahilsiniz.
    hanginizin ebeveyni sizi alip festivale goturdu ki pazara götürmek dışında?
    çocuk oranın festival alanı olduğunu bilmiyor mu? himm üff yaa! ugraşamıycam sizinle.
  • aynı tepkiyi 14 yaşında evlendirilen çocukların devlet eliyle meşrulaştırılmasına gösterdiniz mi? başka sorum yok.

    edit: lgbt topluluğunda yaşanan rahatsız edici görüntüler, yanlıştır. erkek çocuğa tütü giydirmek her ne kadar kendi istemiş olsa da bazı çevrelerce ayıplanabilecek bir durum. bunu anlayabiliyorum. kendi erkek çocuğum tütü giymek istese “hayır giyemezsin!!” diye psikolojik şiddet uygulamam, ancak tutup yürüyüşe de götürmezdim sanırım. ancak ötekisi hepimizin vergi verdiği devletin meşrulaştırdığı çocuk evlilikleri. 14 yaşında çocuk 20 yaşında adamla evlendirilip ilişkiye giriyor ve çocuk sahibi oluyor, bunu da “yuva kurduk” diye savunuyorlar. 18 yaş altındaki bir çocukla kuracağın yuvaya sıçayım. resmen tecavüz bu ve yerin göğün oynaması lazımken nerdeyse hiçbir şey olmadı. konuştuk ve unuttuk. birisi senede bir kez yapılan yürüyüşte görülen ve türkiyeden olmayan görüntüler, biri hemen tüm illerimizde yaşanan çok sık rastlanan mide bulandırıcı durum. yerin göğün oynaması gerekiyordu yerin göğün! ikisi aynı şey değil, birisi meşru olduğu için, tecavüzü içerdiği için, toplum yapısına sirayet ettiği için çok daha iğrenç. buna başlık açtıysanız ve eşcinsellere küfür ettiyseniz diğerine neler yapmanız lazımdı, bi cümle yazıp geçiştirmiş olmanız tepki gösterdiğinizi göstermiyor. boşuna “gösterdim yav” diye mesaj atmayın.
  • her eşcinsel kötü veya her hetero iyidir diye yorum yapmak saçmalık. eğer böyle bir genelleme olsaydı dinlerin bitmesi lazım. kimse için ön yargı oluşturmayın, birileri de çıkar kafa kesen müslümanları, cadı avlayan hıristiyanları gösterir üzülürsünüz.
  • yine ensarcilari ak cikarma operasyonu.ikisinin birbiriyle iliskisini anlayan beri gelsin.yani,simdi belli bir kesim böyle yapiyor diye pedofillik serbest mi olacak?
hesabın var mı? giriş yap