• logitech'in yeni oyuncu faresi. her iki ele uygun simetrik tasarım, 9 adet programlanabilir tus, profil secenegınıze gore rengı degısen led aydınlatması ile, gayet sık ve kullanıslı bır urun. boyut ıtıbarı ıle ele oturan bır tasarımı var. 2500dpi az gibi gozukse de fiyatı ıle bu acıgı kapıyor. 1ms iletim hızı gayet iyi. kısaca ucuz ama kaliteli bir fare arıyorsanız olay budur. tam bir f/p canavarı.
  • yaklaşık 4 ay kullandığım, sonra yeni bir mouse'la değiştirmek zorunda kaldığım gaming mouse. sol tuşu garip şekilde tutukluluk yapmaya başladı, tek tıklayınca dosyaları açıyor, bazen hiç açmıyor, bir dosyayı sürüklemem gerekirken o dosyayı açmaya çalışıyor sürüklemek yerine, ya da sürüklerken kafasına göre bırakıyor. neyse, fare kontrollerinde hiçbir sıkıntı yok. a4 tech x7 ile değiştirmeyi düşünüyorum, bakalım.
  • sol tuşu zaman zaman kendiliğinden çift tıklayan mouse. onun dışında son derece mumnunum.
  • yaklaşık 3 aydır kullandığım ve hiçbir sorun çıkarmayan, 1600dpi, 6 tane ayarlanabilir tuşu olan gaming mouse. sanırım maliyeti düşürmek için yazılım cdsini kutuya eklememişler. logitechin kendi sitesinden indirebilirsiniz. yalnız eli büyük olanlar için sorun yaratabilir.
  • sticky problemi yüzünden aldığıma bin pişman olduğum ossuruk mouse. logitech'in bir çok mouse unda mevcutmuş bu sorun.
    (bkz: ossuruk)
    (bkz: çift tıklama)

    edit: g400s aldım bi nebze daha iyi. ama bi steelseries sensei değil.
  • iyidir güzeldir ama en nihayetinde kablolu mousetur. senelerce wireless mouse ile takılıp, buna geçip, rahat rahat mouse kullanamamak neymiş onu görmek, bambaşka bi olaymış. aynı serideki wireless versiyonunun fiyatı 200 küsür lira...
  • bahsedilen mause u yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. fiyat performans olarak güzel ideal istenileni veren bir mause. burada 11 adet tus kombinasyonunu kullanmayı bilmeden mause a bok atanlar olmuş. logitech in kendi sitesinden makro ayarlari yapabileceğiniz her mause un modeline göre bir adet programı mevcut. onu indirip kurduğunuz zaman çift tıklama özelliğinden tutun da seri tıklama hızı ayarina kadar her türlü özelliği program ile yapabilirsiniz. g300 de bahsedilen sol tıklama sorununu da şu ana kadar yaşamadım doğrusu. bunuda belirtmekte fayda var.
  • uzun süredir kullandığım ve başparmağın dokunduğu bölgedeki aşınmanın dışında bir sorunu olmayan mouse modelidir.

    açıkçası ilk aldığımda bütün özelliklerini aktif olarak inceleyip kullanmaya çalışıyordum fakat hevesim geçince normal bir mouse dışında 1 ya da 2 özelliğini kullanıyorum. öyle çok ahım şahım bir mouse değil ortalama kalitede.

    benim gibi öyle çok ince ayrıntılara takılmayan ve biraz nazik kişilerce seneler boyu kullanılabilir.

    üst modelleri de piyasada mevcuttur.
  • 5 ay gibi bir kullanımdan sonra çift tıklama sorunuyla başımı ağrıtan mouse. eğer birkaç yıl geçmiş olsa hiç durmaz değiştirirdim ancak 5 ayda bir yenileyecek gücüm yok. şimdi internetten çözümlerini izleyip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hadi bakalım.
  • usb kısmında problem oldu bende. temassızlık yapıyor, bir gidip bir geliyordu. sorun iyice kötü olunca plastik usb kısmının içindeki metali kanırtarak çektim çıkardım. standart 4 pin usb bağlantısı var, kablolar da renk kodlarıyla yapılmış zaten. bir 3-4 santim kesip kestiğim yerden şunun gibi olan usb konektöre tekrar lehimledim. sıcak silikonla da güzelce sabitleyip yapıştırdım geri. on numara oldu.
hesabın var mı? giriş yap