• şu takımı magic johnson almasın da steve ballmer alsın. olay zaten magic üzerine kurulu, o alırsa sanki komplo kurmuş da takım ona peşkeş çekilmiş gibi olur. sterling'de 18 milyon dolara aldığı takımı 2 milyar dolara satıyor iyi mi? biz alıştık tabi sikindirik instagram'ın 1 milyar dolar etmesine, whatsapp'ın 19 milyar dolara satılmasına ama koskoca bir nba takımı için bile 2 milyar dolar muazzam para ki şimdiye kadar verilmiş en yüksek paraymış zaten. steve ballmer'ı da günahım kadar sevmem ama nba'e renk getirir, yorumlarıyla filan fenomen olur. zaten clippers taşak oğlanı, tam ona uygun.
  • türkiye'de bu takımın satış değerinden fazla serveti olan sadece 7 kişi varmış ve 1 numaralı murat ülker servetinin yarısını clippers'ı satın almaya harcasa dahi bu değeri karşılayamıyormuş.
  • los angeles dodgers'dan sonra abd'nin en pahalı kulübü olarak spor tarihine geçmiş takım. dodgers da 2.1 milyar dolara satılmıştı zaten.

    bir de şu dönen olaylar sonrasında nba'in ne kadar büyük bir organizasyon olduğunu anladık.
  • geçen sene olduğu gibi, bu sene de büyük potansiyelinin altında kalacak gibi görünüyorlar. bench'ten yeterli katkı alamıyorlar. jamal crawford hariç tabi, ki o da haliyle ilk 5 oyuncusu kadar süre alıyor. 3 numaradaki boşluklarından dolayı maç içinde ciddi süreleri cp3, jamal ve redick backcourt'uyla oynuyorlar.

    geçen sene iyi bir ilk beş pivotu olabileceğini phily'de, iyi bir bench pivotu olabileceğini de cavs'te kanıtlayan hawes ilk 7 maç itibariyle beklentilerin çok uzağında ve pek ışık da vermiyor.

    matt barnes yine çok iyi niyetli ve gayretli olsa da ilerleyen yaşı ve sınırlı yetenekleriyle istikrarlı oynayamıyor. ikinci beşin savunma lideri olarak 15-20 dakika arası süre alırsa daha verimli olacağına inanıyorum (önceki seneler gibi).

    farmar, collison'ı mumla aratıyor. g. davis sakatlıktan döndü ama ondan zaten çok bir şey beklemiyorum. cdr pek süre bulamıyor, bulduğunda da katkı veremiyor. hedo %100'lük saha içi isabetiyle kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor?

    sihirli bi formül yok takımın finale falan kalmasını sağlayacak. ama benim gördüğüm, daha iyi bir takım olmak için çok iyi bir hamle şansları var. hawes'ın takas değeri kaybolmadan (bu yaz kontrat yaptığı için henüz takas edilemiyor), corey brewer için 2'li ya da üç takımlı takas denemeliler. hatta alabiliyorlarsa turiaf'ı da almalılar yanında. (wolves, corey'den ziyade chase budinger'ı yollamak istiyor biliyorum ama o brewer kadar katkı veremez)

    brewer, clippers için biçilmiş kaftan. oyun düzenlerine uyuyor, açık alanda çılgın gibi koşuyor. her maç fast break'ten +1 asist yazdırır cp3'e, hem ceza üçlükleri sokabiliyor hem de savunması yeterli seviyede.

    doc'un cebi olan varsa aranızda whatsapp'tan falan bi dürtsün lan. valla çok değişecek takım.
  • oklahoma gibi kadrosunun hakkını veremeyenlerden. ama özellikle şu son yaptıkları austin rivers hamlesiyle umarım daha da geri giderler. geçen sene chris paul sakatken darren collison vardı, tertemiz oynatıyodu takımı. bu yıl farmar'la başladılar ki yine fena bi backup guard değil, muhakkak iş yapardı benzer bi sakatlıkta. ama austin rivers nedir abicim. şu lige geldiğinden beri zerre gelişim gösterememiş bi adam. hadi koç kontenjanından aldınız herifi, her şuta kalktığında kalbe zarar veren camala mı güveniyosunuz backup için? o kadar mı karardı gözünüz. yılda ortalama 15-20 maç kaçıran bir chris paul varken, hele de batıda dengeler bu kadar pamuk ipliğine bağlıyken çok dangalakça bi iş yaptılar yani. umarım patlar götlerine.
  • nba'in son yillardaki en gerizekali takimi net. bu sene 76ers gibi galibiyet alamayan takimlar da var, ama bunlara adam yok diyebilirsin, bu kadar becerili adam olup, boyle mac kaybetmeleri, bu takimi bu sene tek denver nuggets zorlar
  • spurs ile birlikte normal sezonun sonuna doğru vites yükselten takım. şampiyon olabileceğini düşünüyorum bu sezon kendilerinin.

    finale doğudan cleveland'ın geleceğine eminim. batıdan ise warriors, rockets, spurs ya da clippers arasında büyük bir çekişme olacak diye tahmin ediyorum. ama nedense mantığım clippers'ın bunların arasından sıyrılıp finale çıkacağını ve büyük ihtimal cleveland'ı da finalde yeneceğini söylüyor.
  • on gun once girdigim entry nin, her ne kadar bu surede bircok mac alsalarda, bugun itibariyle hakkini vermislerdir. 1. turda san antonio spurs ile esleserek, 1. tur playoff larinin en guzel eslesmesini yapmislardir. eger spurs u elerlerse buyuk is yaparlar, yalniz hic ihtimal vermiyorum. spurs sampiyon olamayabilir, ama kesinlikle 1. turdan veda etmez.
  • bati konferansini 3. bitirmenin odulunu playoff ilk turunda san antonio spurs ile esleserek alan bahtsiz takim.

    deandre jordan yasta diyorlar. (bkz: hack-a-jordan) (bkz: gregg popovich)
hesabın var mı? giriş yap