• keşke mümkün olsa böyle birşey.

    prosedür nedir hangi şartlar altında bir aday adaylıktan çekilir başkası aday olur bilmiyorum ama can-ı gönülden istediğim olay.

    seçim savaştır diyen bir güruhla mücadele edliyorsa her yol denenebilir.şu şartlar altında 2. tura muharrem ince'nin kalacağı görünüyor.bu durumda ülkenin sağcı olduğunu düşününce sonuç da belli.

    2002 öncesi demokrasi kazansın diye uzun'un siyasi yasağını kaldıran deniz baykal bunu demokrasi için yaptıklarını söylemişti.ve 2018'de kemal kılıçdaroğlu demokrasi için ince'yi aday yaptı.baykal yüzünden 14 senemiz hiç oldu.bir 14 senemiz daha kılıçdaroğlu yüzünden hiç olacağa benziyor.üzgünüm...

    uzun adamın rakibi de sağcı olursa belki böyle kazanılabilir.kılıçdaroğlu'nun günlerce abdullah gül'ün adaylığı için akşener'e dil dökmesinin sebebi buydu.

    meclis çoğunluğu muhalefette olsa da cb uzun olduktan sonra seçimi yeniler kazanasıya kadar seçim yapar durur.(bkz: 1 kasım genel seçimi) bu süreçte dolar 7.5 tl olur.ancak milli irade ekmeği dolarla mı alıyoz sanki aqdiyerek görüşünü sandıkta bildirir.medyanın var gücüyle muharrem ince'ye çalışmasının sebebi ince'nin uzunun lehine olmasından dolayı.
hesabın var mı? giriş yap