aynı isimde "mahkum" başlığı da var
  • psikopat ikizi cengiz küçükayvaz'ın oynadığı dizi.
  • hapishane müdürünün odasına barış giriyor. müdür; hoşgeldiniz savcım diyor.
    dikkat edin biraz ya hu çok zor olmasa gerek.
    neyse, biz ailecek sevdik şimdilik. sanırım bunca yıllık evlilik hayatımda sevgilimle birlikte izlediğimiz tek televizyon dizisi. behzat zamanında evli değildik zaten.
  • 2ci bölümünü izlemedim ama okuduğum kadarı ile içine sıçılmış dizidir.

    avukatın şarkı söylemesi ne lan? orjinalinde öyle bir şey yok, çocuğu kaçıran kadın değil. uyarlama çekecekseniz senaryoya sadık kalmak zorundasınız. dizide ismail hacıoğlu dışında doğru düzgün performans yok, gittikçe daha da saptıracaklar konuyu. bir de uzattıklarını düşün, ki zaten süresi 1 saat değil. vay aq güzelim kore dizisi oldu mu yine yersiz uzun. korelilerin 1 saat içinde hem komedisini hem duygusalını hem de konuyu anlattığını düşünürsek, bu amk sektöründe neden 2 buçuk saatde bir bok yapamıyorlar? ya da yapmak istemiyorlar mı diyelim, neyse artık orjinaline saygısızlık yapmamak adına izlemeyeceğim.
  • konusu güzel de oyunculuklar mı desem, çekim mi desem bilemedim bir olmamışlık var.
  • izlemeyecektim ama hacıoğlunu sahsen tanırım ve de çok severim onun hatrrına izleyeyim dedim.... ismail hacıoğlu gayet güzel oynamış ( belki ben tanıdıkım diye öyle geliyordur ) , savcı da iyi ama arzı endam eden 3 tane başrol kadının hangisi daha kötü oynuyor seçemedim çünki hepsi birbirini aşıyor sahnelerde...

    üstte bir arkadas ayrıntılı anlatmış ama o laptop dan mobese izleme sahnesini kim koyduysa artık senaristlik yapmasın lütfen ...
  • orjinal versiyonu kadar başarılı bir iş olmuş uyarlama işlere önyargılı yaklaşsam da iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebilirim.
    anlamadığım tek şey neden herkes ismail hacıoğlu'nu yeni keşfetmiş gibi davranıyor övgüyü kesinlikle hak ediyor o ayrı ama zaten çok başarılı bir oyuncuydu. yeni ilgi görmesi biraz üzdü.
  • ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi tarafından kötülenen dizi. bir türk dizisi olarak gayet iyidir, uyarlama da olsa.
  • savaş karakterini bir yerden çıkaracağım dedim ve buldum.

    görsel
    görsel

    görsel

    johnny english 2 slater karakteri. aynısını yapmışlar.

    ayrıca o cezaevi sahneleri çok gerçekçi gelmedi.
  • dizi çok güzel fakat savcının oynadığı sahneler çok sıkıcı, hapishane sahnelerinden gına geldi.
    ismail hacıoğlu çok başarılı bir oyuncu.. onur tuna da bir o kadar başarısız bir oyuncu, dizide böğürmekten başka hiçbir şey yapmıyor.. keşke savcı rolünde daha başarılı birisi oynasaydı.
  • merak uyandırıcı bir dizi.

    sinir bozucu bir psikopatın olduğu yetmiyormuş gibi 5 ay öncesine git gel git gel daha da sinir bozuyor.
hesabın var mı? giriş yap