aynı isimde "mahkum" başlığı da var
  • innocent defendant isimli kore dizisi uyarlaması. yapımcılığını mf yapım'ın yaptığı dizide onur tuna, seray kaya ve ismail hacıoğlu başrolleri paylaşacak.

    fox tv'de yer alacak dizinin teaserı da yakında yayınlanır. dizinin hangi gün olacağı ise kanalın mevcut dizilerinden biri için final kararı aldığında belli olacak gibi.

    edit: dizi günü için perşembe kararlaştırıldı ancak ilk hafta şöyle bir şey denenecek; önce salı ilk bölüm, iki gün sonra da 2. bölüm yayınlanacak. buna vesile olan şey ise salı günü yayınlanan evlilik hakkında her şey dizisinin baş rol oyuncusu covid'e yakalandığından dizi bir hafta pas geçecekti. belli ki kanal pas geçmek istememiş. bir şeyler deniyorlar yine, hadi hayırlısı.

    edit2: hikayede köklü bir değişiklik yapılmazsa, 2. sezonun en fazla 6 bölüm gideceğini düşünüyorum. umarım yanılırım.
  • fox'un yeni dizisi. ön gösterim ilgi çekici, kadro iddialı gözüküyor. bence tutar!
  • dizi olanı dead ringers turkish law edition gib duruyor.
  • defendant uyarlaması yeni fox dizisi. korelilerin yaptığı gibi bir iş tabiki beklemiyorum fakat baştan baltalamak saçma olur. ilk bölüm sonrası mutlaka edit yapacağım. ya överim ya da çok pis gömerim. valla fragmandan gömerim gibime geliyor ama hele bi dur bakalım..
  • (bkz: defendant) uyarlaması olduğunu duyduğum türk dizisi... o hukuki şartları,hapishane koşullarını bizde nasıl yapacaklar, uyarlama orjinali gibi etkileyici olur mu bilemedim... bizde ne yazık ki tutan işi batırma konusunda başarı oranı daha yüksek görünüyor, yine de izlemek isteyenler buyursun...
  • oha! iki gün ara ile ilk iki bölümü verilecek olan fox'un yeni dizisi.

    ilk bölümü 14 aralık salı, yeni bölümleri ise 16 aralık'tan itibaren perşembe günleri. muhtemelen 16 aralık perşembe günü yayınlanacak ikinci bölümünü insanlar tekrar zannedecek.

    çok saçma bir hareket. fox bu yıl çıldırdı.
  • bir adet savciii içeren fox tv'nin yeni dizisi. her dizi gibi ilk bölüme milyonlar harcanmış. sonraki bölümlerinin çok iş yapmayacağı malumunuz.
  • bir sayın savcım dizisi daha şimdi de bu hukuk muhabbeti çıktı. yapay ve klişe diyaloglar şaka mı? ülkenin en büyük holdinginin başına geçiyorum ben diye aptala anlatmak falan offf benim gibiler için yapılmıyor bu diziler de işte bir umut bakıyorum hep.
  • 14 aralık 2021 salı akşamı fox tv'de ilk bölümü yayınlanan dizi. başrollerinde onur tuna, ismail hacıoğlu, seray kaya, melike ipek yalova, hayal köseoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

    dizinin hikayesi,
    fırat bulut, istanbul adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. başarılı bir savcı olan fırat, eşi zeynep ve beş yaşındaki kızı nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. en son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. ikinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır.karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? cumhuriyet savcısı fırat bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, barış yesari'nin davasıdır.. barış yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan fırat bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

    künye
    yapım: mf yapım
    tür: drama
    yapımcı: asena bülbüloğlu
    yönetmen: volkan kocatürk
    senarist: uğraş güneş
    müzik: sertaç özgümüş
    uygulayıcı yapımcı: zeynep bilgiç
  • orjinali defendant olan dizi.
    hikaye geçişi müthişti.
    onur tuna savcı, doktor farketmeksizin her role aşırı yakışıyor. görsel şölensin onur beycim.
    dizide iki ismail hacıoğlu var. - savaş ve barış ikiz kardeşleri oynuyor- bir ismail hacıoğlundan daha iyi bir şey varsa o da iki ismail hacıoğludur *
hesabın var mı? giriş yap