• bu kadar aslinda; mukemmel bir film.
  • scorpions'ın son albümü sting in the tail'i piyasaya sürdükten sonra çıktıkları 3 yıllık turnenin adıdır. yaş pek bir geçik olduğundan kendilerine mamut demeyi uygun görmüşler herhalde.
  • fazlasiyla babil'i hatirlatan, güzel, hüzünlü, hafiften soguk film. özellikle annelerin, anne adaylarinin bu filmi izlemeyi planlarken bi kez daha düsünmelerini salik verir, film bittikten sonra sankaranarayanan'in "lohusayken böyle film izlenmez ki canim!" lafini belirtmek isterim *.
  • michelle williams'a oyunculuğunu dibine kadar gösterebilmesi için şahane bir alan açmış ortalama film. maalesef williams bu şansı değerlendirememiştir. film genel olarak oldukça sıkıcı, ya da bana artık fenalık geldi bu küresel dramlardan. filmin ana mesajlarından biri paris, je t'aime'in, loin du 16e segmentinde 5 dakikada filan verilmiştir.
  • ve 2011 beardfish albumu. basariya alistiranlar vardir ya, beardfish de o siniftan gozumde. o yuzden de rahatca ve yalnizca bir kez -ustun koru- dinleyebilmis olmakla birlikte; bu deluanlilarin yine en az sleeping in traffic (x2) ve destined solitaire zipkinliginda, fissekliginde bir is cikardigindan zerre suphem yok.

    sarkilar su sekilde:

    01 the platform - 8:06
    02 and the stone said: if i could speak - 15:07
    03 tightrope - 4:33
    04 green waves - 8:53
    05 outside / inside - 1:43
    06 akakabotu - 5:41
    07 without saying anything (feat. ventriloquist) - 8:10
  • film guzel. oyuncular da guzel. soundtrack cok guzel. cat power'dan tutun da radiohead'e kadar her telden caliyor.
  • başıma ağrılar sokmuş filimdir..
    yavşak insan ırkından bireyler olarak kıçımızın üstünde rahat bi hayat sürmemizin tek koşulunun "unutmak" olduğunu hatırlatan filimdir.
    hatırlatan filimdir..
  • oyuncu performansları iyi, müzikleri süper olan izlenesi film. hayatın zorluklarıyla yüzleştiren içimizi burkan bir öyküsü var.
  • adını şarkının başında cıyak bir şekilde gelen mammoth mammoth maaa mammoth seslerinden alan dimitri vegas & like mike şarkısı. tomorrowland 2012'nin en çok dikkat çeken ve en gaz şarkıları arasında yer almaktadır. zaten internet üzerinde tomorrowland'de çalınan kaydı dışında başka bir versiyonu da yoktur. özellikle "that's? right tomorrowland.. you are young, you are beautiful and you deserve all the fasc around this festival." sözlerinden sonra şarkının girişi efsanedir.

    insanı delirten canlı videosu:

    http://www.youtube.com/watch?v=ey0vgxyxwzk

    extend versiyonu:

    http://www.youtube.com/watch?v=xqflwjgj9xq
  • artık tomorrowland videosu dışında da dinlenebilen aşmış mix.

    buyrunuz: http://www.youtube.com/watch?v=_o-xiryb2gg
hesabın var mı? giriş yap