• kılıçdaroğlu gidene kadar chp'ye oy atmayacaktım fakat imamoğlu çalışkan düzgün bir insan gider 5 dakikada oyumu kullanırım içim rahat eder sonra sonuçlarla falan ugrasmam. bıktım artık seçim yasağı kalktığı gibi tüm ülke haritasının sapsarı olmasından.
  • benimdir.

    geçen seçim muhalefetin en umutlu olduğu seçimdi. hem chp yönetimi temsilen yeni bir kan ve chp seçmeninin sevgilisi muharrem ince, hem de akp ye yeni bir rakip meral aksener vardı. büyük ümitlerle sandığa gidip üstüne bir de sandık bekledim.

    sonuç ne oldu? anketler açık açık gösteriyor bu iş bitti 2. tura bile kalmayacak. seçim gecesi ysk nin önünde avukatlarimla bekleyeceğim diyen muharrem ince ortadan kayboldu. 1 hafta sonra ortaya cikti. seçim gecesi kendini alkole vurdu insan içine bile çıkamadı. bir tane whatsapp mesajı ile geceyi tamamladı onda da adam kazandı yazdı. şaka gibi. insan sevgilisinden ayrılırken bile yüzyüze konuşuyor. sen milyonlarca seçmeninin karşısına cikamadin.

    meral akşener de aynı. önümüzde anketler var tayyip en çok benden korkuyor dedi barajı zor geçti. o da seçimden 1 hafta sonra ortaya çıktı. sanki hiç mağlup olmamış gibi yüzsüz yüzsüz hayatına devam etti. sonra iyi parti mhp ye yanladi rezalet bir oluşum oldu. ergenekon mağduru komutanlar bile istifa etti.

    bu sonuçlara bakınca iyi ki akp kazanmış diyorum. bu adamlar ülke yönetemez. bu ülkede adam gibi muhalefet yok. hepsinin ayni bokun laciverti olduğunu görüyoruz. sırf akp ye muhalefet için bunlara oy veriyoruz ama çok açık ki bunlar başa gelirse daha beter olacak. aziz gitsin de ne olursa olsun dedim ali koç'un seçildiği gece açık fenerium aradım şimdi küme dusuyoruz.

    aynı hesap. seçim gecesi muhtemelen pubg oynayacağım. beklerim.
  • tabii ki gidip oy vereceğim. sırf vicdanım rahat etsin diye oy vereceğim. bu ülke batarken ben elimden geleni yaptım demek için oy vereceğim.

    oyumun işe yaramayacağını bile bile kullanacağım. ne demek oy vermeye gitmemek?

    bana bu hak verilmiş ve ben bu hakkımı kullanacağım. (bkz: ülke batarken oturup izlemek) böyle insanlardan olmayacağım. sesim çıkmıyorsa, tek başıma bir gücüm yoksa da en azından namusum olan bir oyum var.
  • çok değil iki ay önce ünye ve elbistan belediye baskanları görevden alındı biraz öncesinde de ordu belediye başkanı istifa etmişti. yaklaşık 100 den fazla belediye başkanı şu ya da bu sebepten görevden alındı ya da istifa ettirildi. hatta bu istifalar arasında zorla ve tehdit ediliyorum diye gözyaşları içinde istifa eden bile vardı.
    ve bu belediyelerin arasında istanbul ve ankara gibi ülkenin en büyük iki büyük şehri var.

    bu demek oluyor ki 30 mart 2014 yerel seçimlerinde oy kullanıp demokratik yollarla seçilen kişiler sandık üstü güçle görevlerinden olabiliyorlar. dolayısıyla kullanılan oyların verilen sözlerin hiç bir hükmü kalmıyor.
    bu yüzden ne kazanan ne de kaybeden tarafın verdiği oylar geçerli. o halde sandığa gidelim mi?
  • evet oy kullanmamak çözüm değil ancak kötü ve daha kötü arasında seçim yapmış olmak beni rahatlatmayacak.
hesabın var mı? giriş yap