• valencia'ya transfer olmak üzere olan oyuncu.yazılanlara göre sene sonuna kadar river plate'te kiralık olarak oynamaya devam edecek.bonservis bedeli konusunda ise şimdilik bir haber yok.beşiktaş'ın da yaz transfer döneminde lanzini + kranevitter arzusu vardı ama river plate başkanının kaypaklıkları yüzünden transferler gerçekleşmemişti.başka siyah-beyaz kısmetmiş.
  • atletico madrid'e transferi konuşulan oyuncu. bonservis bedeli 8 milyon euro olacakmis. değişim sürecine girmek uzere olan atletico, genc ve guvenilir bir "holding midfielder" ile orta sahasini guclendirecege benziyor.
  • atletico madrid'e transferi gerçekleşirse diego simeone'nin elinde yeni bir xavi, andrea pirlo olabilir. onların 22 yaşlarındaki hallerini düşündüğümüzde, kranevitter kesinlikle o potansiyeli taşıyor. ve umarım atletico'ya gider, çünkü atletico'nun da ona ihtiyacı var.

    bu arada elbette kranevitter'i tüm büyük kulüpler izledi ama manchester city ve atletico madrid'in daha farklı bir ilgisinin olduğu sürekli yazılıyordu. atletico'nun river plate'ten ilgilendiği bir diğer oyuncu ise emanuel mammana.

    not: son birkaç saattir latin amerika kaynakları atletico'ya transfer haberini geçiyor.
  • ali ece'nin besiktas'a onerdigi futbolcuymus. biliyorsunuz ali'cigim gecen gun ahmet nur cebi'yle kahve iciyoruz, lucescu bana dedi ki tarzi biridir. lafina kulupte itibar edilir de bu adam cok zor. atletico madrid soylentileri vardi olmadi o is ama gelirse avrupa'da zaten piyasasi olan bir adam oldugu icin 10 a alsan 15 e satarsin. he ihtimali nedir yuzde 5 ama ali ece diyince insan bir acaba diyor, hulyalara daliyor.
  • sanırım ocak ayıyla birlikte atletico madrid forması giymeye başlayacak "holding midfielder".

    mario suarez'in fiorentina'ya gidişi ve tiago-gabi ikilisinin yaşlanması, yeni bir defansif orta saha ihtiyacını doğurmuştu. matias gelesiye kadar, rotasyonda thomas partey yer alacaktır. matias geldiğinde de yavaş yavaş ilk 11'e dahil olacaktır diye düşünüyorum.
  • mehmet topal tipi oyuncu. iyi savunma, kötü hücum.
  • river plate kirası sona erip atletico madrid'e katılmak için madrid'e giden futbolcu. ağustos ayında atletico tarafından 7 milyon euro karşılığında bonservisi alınmış; fakat argentina primera division'da sezon bitene kadar river plate'te devam etmesine karar verilmişti.

    https://twitter.com/…leti/status/681723672290299904
  • geçtiğimiz hafta getafe maçında ilk kez atletico madrid formasıyla mücadele etti. kendisini hiç izlemedim ancak aylardır bülent timurlenk kendisini öve öve bitiremiyor ve nette oluduklarıma göre inanılmaz bir potansiyel taşıyor. inşallah çok iyi yerlere gelir de dünya futbolu büyük bir futbolcu daha kazanmış olur.
  • galatasaray ile adı geçen oyuncu.
  • atletico madrid takasta kullanmak istiyor. galatasaray'a gelme ihtimali yok.
hesabın var mı? giriş yap