• youtube'da sahane davul cover'lari yapan davulcudur kendisi. kanalina buradan ulasabilirsiniz. ozellikle the weeknd-the hills cover'ini tavsiye ediyorum.
  • hayatımda ilk kez yedi sekiz milyon izlenmeye sahip drum cover görmemi sağlayan kişi. acayip hızlı ve seyir zevki yüksek iş yapıyor.
  • internet üzerinden yeni keşfettiğim efsane davulcu. bazı şarkılara yaptığı cover çalışması o kadar iyi ki şarkının orjinalini beğenmiyorum :) .
  • davulu dünyada en estetik çalan insan olabilir. üstüne muazzam bir yetenek de eklenince oturup saatlerce izlenesi bir performans ortaya çıkıyor. bazen modum düşünce bring me the horizon videolarını açıyorum ve enerji doluyorum.

    içinde gitar olan şarkılarla uğraşmayı bıraktığı için ben uzun zamandır izlemiyorum ama kendisi için hava hoş elbette, chainsmokers'la falan turluyor herif :)
  • ön hatırlatma: davul çalmıyorum. hiç çalmadım ve nasıl çalınır bilmiyorum. bu entry sadece dışarıdan birinin bakış açısı ile yazılmıştır. sonra başımın etini yemeyin "bi s.kten anladığı yok entry giriyo" falan diye.

    gördüğüm kadarıyla dünyanın en iyi davulcusu.
    hızlı ama düzenli vuruşları, şarkının orjinalini bozmadan yaptığı mükemmel coverları ile mest ediyor.. aynı zamanda the chainsmokers ile çalışıyor.

    en sevdiğim coverları

    don't let me down

    decode - paramore

    car radio - twenty one pilots

    chasing colors - marshmello ( canım her sıkıldığında açarım)

    psikopat gibi yemek yaparken, üstümü değiştirirken, helada iş görürken, kısacası 7/24 izlediğim doğrudur. evet.

    edit: kameramanı unuttuk lan. videolarını sürekli izleyip bıkmamamı sağlayan gizli formülü budur. bir kameraman! matt'den fazla heyecan yapar bazen. sizinle beraber ritim tutar, çanlara vururken yatar falan. videoyu çekmez yaşar yani. kemiklerinize kadar hissettirir. matt'in bu kadar izlenmesinin %30 sebebi de bu adamdır.
  • youtube üzerinde cover videoları bulunan inanılmaz baterist. eskiden metal şarkılara çokça cover yapsa da şu sıralar pop ve rap üzerine daha fazla cover yapıyor.
  • "animals"ını dinlemeye doyamıyorum. çok iyi.
hesabın var mı? giriş yap