• italyan medyasına göre fenerbahçe ülker'in yeni genel menajeri olacak basketbol adamı.

    http://tr.eurosport.com/…yor_sto4254363/story.shtml
  • sportando göre ülkerspor'un yeni menajeri. vaktinde toronto raptors'da ve oklahoma city thunder'da görev almışlığı vardır.
  • obradovic'in kılına dokunursa karşısında beni bulacak zat.
  • fenerbahçe ülker 'in genel menajeri olmuştur.
    http://www.fenerbahce.org/…etay.asp?contentid=40083
  • ülkerspor ülkerspor diye diye bir insanın? zeka seviyesinin ne kadar düşük olabileceğini görmemizi sağlayan adam. yahu avrupa'da bir sürü takımın büyük sponsorluk anlaşmaları var, mesela ilk aklıma gelen olimpia milano. hadi onu siktiret, türkiye'de de galatasaray, beşiktaş filan da fenerbahçe'ninki kadar büyük boyutta olmasa bile (oyuncuların-altyapının katılımı, salon filan falan) direk ismine de etkiyen sponsorluk anlaşmaları yapmış durumda. nedir yani sürekli bu orospu çocukluğunu yapmanın amacı? sen şimdi böyle gerizekalılıklar yaparak takımının daha büyük bir taraftarı mı oldun? hayır. sadece daha aptal bir adam oldun. koltuk kırıp atanlardan, stadı yakanlardan, x-y- takımlarıyla oynanan maç sırasındaalakasız şekilde. ezeli rakibine küfreden mallardan oldun. vay amk ya, uzun süredir yazmıyom bişeyler buralara, ama çileden çıkarttın yani o sike sürülmeyecek aklınla, helal olsun.

    ha, konuya ve formata gelecek olursak. fenerbahçe ülker'in genel meajeri olmuş adamdır, hayırlı olsun.
  • daha önce toronto raptors'da başkan yardımcılığı ve thunders'ta danışmanlık yapmış yeni genel menajer
  • yeni görevini kumandan obra'nın nasıl karşıladığını merak ediyorum. umarım iyi bir adım atmışızdır.
  • kendilerine marka (cafe crown), ezeli rakibine holdingin (ülker) kendisi sponsor olunca aşağılık kompleksine giren takım taraftarlarının hala içinde bulundukları travmadan çıkamadıklarını gösteren; fenerbahçe ülker'in yeni profesyoneli..

    yav he he, ülkerspor..
  • tüm branşlarda tartşımasız yılın transferidir.
    "kendisi için obradovic e karışırsa karşısında beni bulur" minvalinde yakıştırmalar ise talihsiz olmuş,
    zira kendisi obradovic le beraber benetton efsanesini yaratan adamdır.
    yani (bilmiyorum ama) bu adamın gelmesini büyük ihtimalle obradovic istemiştir.
  • http://www.fenerbahce.org/…etay.asp?contentid=40083

    --- spoiler ---

    fenerbahçe spor kulübü erkek basketbol takımı fenerbahçe ülker’in genel menajerliğine maurizio gherardini getirildi.

    15 sene benetton treviso takımında yöneticilik yaptıktan sonra, benetton’u avrupa arenası’nın önemli isimlerinden biri haline getirmiş, nba’de görev alan ilk avrupalı yönetici unvanıyla oklahoma city thunder ve toronto raptors takımlarından görev almıştır. anlaşmaya vardığımız gherardini ile fenerbahçe ülker’in avrupa’nın en iyi takımları arasına girme hedefi anlamında çok önemli bir adım atılmıştır.

    fenerbahçe spor kulübü

    ahmet özokur: "gherardini’nin aramıza katılması çok heyecan verici"

    asbaşkanlarımızdan ahmet özokur, "avrupa’daki hedeflerimize paralel olarak sayın gherardini’nin aramıza katılması çok heyecan verici. kendisinin ve kulübümüzün vizyonları ve hedefleri son derece uyum sağlıyor. yenilenen kurumsal yapımız ve taraftarlarımızın desteği ile fenerbahçe ülker’in avrupa ve türkiye’deki şampiyonluk ve kupa hedeflerine daha hızlı ulaşacağından şüphem yok" diye konuştu.

    hasan yılmaz: "kurumsallaşma çalışmaları açısından mutluluk verici"

    ceo’muz hasan yılmaz, "fenerbahçe spor kulübü’nün kurumsallaşma çalışmaları kapsamında konusunda yetkin, en üst seviyede böyle tecrübeli bir profesyonel yönetici olan maurizio gherardini ile çalışacağımız için çok mutluyuz" dedi.

    maurizio gherardini: "fenerbahçe ülker’de başarı için tüm unsurlar mevcut"

    fenerbahçe ülker’in yeni genel menajeri maurizio gherardini: "bana böyle bir pozisyon teklif edildiği için fenerbahçe spor kulübü’ne minnettarım ve onur duyuyorum. türkiye çok heyecanlı bir ülke, istanbul inanılmaz güzelliklere sahip bir şehir. fenerbahçe spor kulübü’nün büyüklüğü tartışılmaz. kulüp yönetimiyle, harikulade taraftarıyla, sporcusuyla ve avrupa’nın en iyi antrenörüyle fenerbahçe ülker’de başarı için tüm unsurlar mevcut. benim de bu unsurlara pozitif bir katkım olabilirse ne mutlu bana. çünkü başarı bir takım oyunudur. ve başarı için gerekli her şeye sahibiz. ben de elimden gelen her şeyi yapacağım kulübümüzün başarısı için. kariyer hayatımda çok şanslı oldum, kendi ülkemde (italya) benetton treviso takımında çok güzel çalışmalar yapma şansım oldu, ve nba’ye giden ilk avrupalı yönetici unvanına da sahip oldum. şimdi ise bütün tecrübelerimi entegre ederek türkiye’de fenerbahçe ülker basketbol takımının başarısı için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap