• 2012-2013 sezonunun basinda 750 bin euro karsiliginda sc freiburg'a transfer olmustur.

    su ana kadar ligte oynadigi 17 macta 4 gol, 5 asistlik bir istatistigi var.

    ayrica besiktas'in kendisiyle ilgilendigiyle ilgili soyle bir soylenti de var.
  • 2013-2014 sezonunda borussia mönchengladbach forması giyecek.

    bonservis bedeli olarak şimdiki kulübü sc freiburg'a 2,5 milyon euro ödenecek.
  • tam adı maximilian kruse olan ve 19 mart 1988’de doğan alman forvet, futbola tsv reinbek takımında başladı.
  • galatasaraya transfer oldugu konusulan oyuncu. basarili olabiir.
  • kendisi bir santrafor değildir. daha çok forvet arkasıdır. eğer gelişi sneijder'in gidişinin habercisiyse bize uzak olsundur.

    yüzü kaleye dönük iyi oynayan bir oyuncu. ceza sahası içinde ve çevresinde çok hareketli bir takım değiliz biz. ligimiz de buna müsait değil.

    zaten defans hattımız çok kısa boylu. bari santraforumuz uzun olsun. uzundan ziayde iyi sıçrayan bir oyuncu olsun. kruse böyle bir oyuncu değil. işini daha çok ceza sahası dışında yapan ve sürpriz golcü olarak içeri giren bir oyuncu. bir nevi podolski gibi yani. ama ne onun kadar tecrübeli ne de onun kadar güçlü. diğer taraftan 28 yaşında. yani poldi ile aralarında 3 yaş var.

    diğer taraftan hücumda sürekli yer değiştirebilen ve hızlı oynayabilen, alman altyapısı almış podolski - kruse - sinan üçlüsü ve onların arkasında sneijder çok ciddi bir tehdit rakip için. ama bu zaman da sneijder'in arkasındaki 2 oyuncunun acayip güçlü ve yorulmak bilmeyen oyuncular olması lazım. şu an bu bölgede oyuncularımız ise selçuk, hamit ve donk. dzemaili gider diye düşünüyorum ama kalsa bile o da benzer özelliklere sahip. oraya 2 tane canavar alınacaksa neden olmasın? daha bruma var hem. ama o da kalmaz diye düşündüğümden saymadım.

    zaten darbe girişimi nedeniyle ön protokol iptal edilmiş deniyor.
  • gelir ve sneijder'le beraber oynayacakları bir sistem oturtulursa forvette umut bulut harici herhangi bir insanın gol kralı olacağı garantidir.

    sneijder varken alınmaz görüşüne de hiç katılmıyorum. sneijder ölümsüz değil, yaşı geldi geçiyor. geçen sezon da hiçbir katkı veremedi. bu sebeple yakaladın mı alacaksın böyle adamları.
  • fenerbahçenin aradığı kandır kendisi skora fazla katkı yapan çeşitli bölgelerde oynayabilen takımı hızlandıran ve atak bitiren oyuncudur ve daha da önemlisi bonservisi elindedir ve buna rağmen bizim yönetimin valbuena falan bakması ayıptır ve de günahtır.
  • bugün deplasmanda ingolstadt ağlarına 4 gol bırakmış werder bremenli aslan parçası.
  • şanlı kanaryamızla anılan alman futbolcu.
  • ligimizde çılgın atacaktır eğer fenerin aldığı haberleri doğruysa.
hesabın var mı? giriş yap