• özellikle tatil beldelerinde, aksam üstü yapilan maclara bir sekilde yandan kaynama yapan oyuncularinin bulundugu takim. zaten adamlar vekil diye rahat oynamalarina izin verirsiniz bu da yetmez isgüzar korumalari yada akraba, komsu vs gelir "bakin bu adam meclisspordan sert girmeyin" diye tembihler sizi. tanidiklarin göbek sahibi babalarini kayirmaniz yetmiyormus gibi bir de bu adamlar gelir, oyun zevkinin icine ederler. mecliste bulunan insanlari gubidik vole denemelerini yaparken izlemek, ikili mücadelede dirsek atmalarina göz yummak veya mac ortasinda yaptiklari ilginc yorumlara yarilmak degisik bir tecrübe olur.
  • paralarımızın nereye gittiğini bize biraz anlatan takım.

    http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=37341,10,139
  • kimsesiz çocukları 3-2 yendikleri maçtan sonra gelmiş geçmiş en büyük başarıları engelliler haftası kapsamında yapılan dostluk maçında görme engelliler takımına attıkları 7-3'lük tarihi fark olan takım. transfer sezonu diye kendilerini büyük kulüplerimize göstermek istemişler de olabilirler tabi, özellikle takımın 4 golünü atan trakya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldız olan necdet budak'a* dikkat.

    bu tutku, bu kendine güven ve arzu bambaşkaymışsınız. ayrıca rakibini küçümsememe, her koşul ve şartta kazanma hırsı ve azmi gibi bir takımda aradığım tüm özelliklere sahipler. ben de artık mevcut takımımı bırakıyorum meclisspor'u tutuyorum. sizinle gurur duyuyoruz. aslanlarım, kahramanlarım benim.
  • gorme engellilerle yaptiklari dostluk macinda ne denli guzide ve ozenle secilmis sahsiyetler olduklarini bizlere, yani maaslarini odeyen siradan vatandaslara, gostermis olan takim.
  • meclis'in karakterine uygun davranış sergilemiş takım. biz de böyle adamlardan oluştuklarını düşünüyorduk zaten.
  • hep abandıkları için beni yerin dibine sokan takımdır. bazıları burun vuruyodu :(
  • bence bu zaferle hemen havaya girmemesi gereken takım. skor yazarları yine kendileri yere göğe koyamayacak biliyorum ama sonuçta yenen bir üç gol var. defans bloğu çok zayıf, acil önlem alınması gerekiyor. ziko istifa demekten alamıyorum kendimi.
  • kazandığı maçlardan sonra timsah yürüyüşü yaparak zaferlerini kutlayan takım. rakip takımı teselli için belozoglu börek salonundan börek de hediye ederler.
  • (bkz: hayrettin demirbaş) (bkz: recep çetin) (bkz: emre aşık) (bkz: alpay özalan) (bkz: vedat inceefe) (bkz: hasan şaş) (bkz: ahmed barusso) (bkz: stephen appiah) ve asabiyet ya da fiziki olarak benzer futbolculardan oluşan bir kadro tarafından her açıdan ezilip akıllandırılmasını dilediğim ekiptir.
  • kimsesiz çocuklardan sonra görme engellileri de yenerek,millet için ne kadar hırslı olduğunu gösteren takım.hırslarınızda boğulun emi.
hesabın var mı? giriş yap