• ömür hastanesinin yeni adı olmaktan ziyade hastaneyi devralmış bir kurumun hasteneye koyduğu yeni ad. adamlar her afişlerinde bas bas bağırıyorlar ömür hastanesi ile bir ilişkimiz yoktur diye ama hala ilçe halkı ve hastaneyi bilenler diretir ömür hastanesi diye.

    bu kadar sinire strese dayanamamış geçtimiş akşam saat 8 sularında kızgınlıktan alev çıkarmış, cayır cayır elektrik kablolarını ve bodrum katlarını yakmış, şalterleri attırmıştır. koskoca haznedar ı kesif bir lastik kokusu kaplatmıştır. olaydan sonra içerden bir uğulut geldiği rivayet edildi, "bir daha ömür derseniz kitabıma yakarım heryeri". hadi buyrun şimdi de ömür hastanesi diyin bakalım...
  • ssk lı yada özel saglık sigortalı farketmeksizin tum hastalara aynı tadda hizmet vermekte, kar yagısına, soguga ragmen randevusuna yetismek icin caba sarfeden hastasına doktorunun kar nedeniyle yolda kaldıgını, randevunun ertelenmesi gerektigini kimsenin akıl edip haber veremedigi kurum.
    ortalıkda hostes adı altında bir suru insan bulundurup hastanın eline tutusturdukları evraklarla kapı kapı dolastırıldıgı daha iyi hizmet icin tercih etmekle hata yapıldıgını dusunmeye sevk eden özel hastane.
  • "aynı gun veririz" dedikleri kan testini neredeyse 5 gun gecmesine ragmen veremeyen hastane.
    bi daha gidersem n'olayım.
  • yabancı eleman çalıştırma izinleri olması durumunda yüz tane rus hemşire getirtecek olan kuruluş
    böylelikle kalp yetmezliğinden gelen hastaları kalp krizine sokacak olan kuruluş da aynı zamanda...
  • ne hasta ne de çalışanı için düzgün bi ortam sağlayamayan,adım attığınız dk dan itibaren kar amaçlı bi düzeneğin içinde piyon oldugunuzu hissettiren yer..ha bi de hastanelerinden birinde solunum cihazı olmayan kuru bi kuvözden ibaret bi odayı yenidoğan yoğun bakım adı altında kullanıyolar..böyle bi mentaliteyle yönetilen hastaneden kime ne hayır gelir..
  • halihazırda çamlıca, bahçelievler ve avcılar'da hastaneleri bulunan, ankara ve konya hastaneleri de yapım aşamasında olan sağlık kurumu.
  • anjiyografi olan babama 4 damarınız %100 tıkalı by pass olmanız lazım hölö hölö seklinde zorla ameliyata sokmaya calışan yapılan anjiyografinin videosu istendiğinde verebiliriz de veremeyebiliriz de diyecek kadar amatör , hastaneden çok profesyonel şirkete benzeyen kurum.

    --- spoiler ---
    carousel acıbademde anjiyografinin videosu incelendikten sonra 1 damarın %80 tıkalı olduğu ortaya çıkar stent takılır herkes mutlu mesut yaşamaya devam eder.

    --- spoiler ---
  • ankara'da da bir şubesi açılmış, bir katını tamamen bürokrat ve vip konuklara ayırarak otel hizmeti vermeye başlamış olan hastahane.
hesabın var mı? giriş yap