• yav he he. troller iş başında.
  • bu duyurulara, bireysel olarak değil, muhalefet bloğu olarak öne çıkmaya çalışın diye başlayacağım.

    ikinci turda "tayyip kimi görmek istemez?" sorusu yanlış, "tayyip kimleri bir arada görmek istemez?" sorusu doğrudur.

    kitlenizi, size katılan merkez sağ ve muhafazakar oyları, ikinci turda tayyip erdoğan karşısında kim kalırsa kalsın onu desteklemeye ikna edin.

    tayyip'e karşı farklı görüşlerin uyumu ve ittifakı, huzur vaadetmesi, ekonomik istikrarı vaadetmesi şu anda insanların görmek istediği ve oy vereceği şeydir. adı meral olmuş, muharrem olmuş, farketmez. bu hırsla belki bir kısım chp'liyi kendi safına çeker ama bir kısmını da iter, ki kendisi ikinci tura kalırsa geniş bir boykot bloğu ile de karşı karşıya kalabilir.

    (bkz: elçiye zeval olmaz)
  • genel söylemleriniz dışında, "kadın olma" avantajınızı iyi kullanmıyorsunuz.

    yemeni toplamak dışında kadınlarla ilgili gündem olacak adımlar atmalı, aksiyonlar almalısınız. kadın sığınma evlerini ziyaret edin. kadın cinayetlerine kurban gitmiş olan aileleri ziyaret edin. ünlü iş kadınlarıyla, anadolulu kadın girişimcilerle bir araya gelin. kanaat önderi kadınlarla (sanatçı, yazar, oyuncu) fotoğraflar verin.

    size cesur bir vaat tavsiyesi; dar gelirli kadınların pedlerini devletin karşılayacağını söyleyin.

    söylemlerinizde "kadın olmak" dışında "anne olmak" kavramına sık sık vurgu yapmalısınız.

    hadi ben sizin için bir metin yazayım;
    "ben anneyim. benim gibi milyonlarca anne, ülkedeki bu mafya bozuntusu adamların egemenliğinden rahatsız, endişeli. dindar değil, eğitimli değil, kindar nesiller yetiştiren bu kötülükten mağdur. tüm anneler, evladım sağ salim eve döner mi, evladım düzgün bir eğitim alacak mı, evladım sağlıklı beslenebilecek mi, kalabalıklarda başına bir şey gelecek mi, iş bulabilecek mi diye uyku uyuyamıyor. sokaklar dilenen çocuklarla doldu. çocuklara cep telefonu öyle empoze ettiler ki, çocuklar kitap okumak değil, bütün gün telefonda oyun oynamak istiyor. çocuklarımızı tüketim malzemesi yaptılar...

    anne demek vicdan demektir. anne demek merhamet demektir. anne demek her yediği lokmada evladını düşünmek demektir. ancak evladına zarar geleceğini anladığı anda, gözünü kırmadan tehlikeye atlayıp, ölümü göze alarak evladına sahip çıkmak demektir

    bu ülkeye anne yüreğinin egemen olma vakti gelmiştir. bu ülkeye anne vicdanının egemen olma vakti gelmiştir. bu ülkeye anne cesaretinin egemen olma vakti gelmiştir. anneler size sesleniyorum! iktidar olma vaktiniz gelmiştir!"

    bu konuşmayı 10 kere yapın %10 gelmezse ekşi hesabımı silerim. gelirse beni başkan yardımcısı.. şaka şaka...
  • mhp ve devlet bahçeli açısından yapılan vurgu fetö üzerine...

    bunun üzerine gidilmesi ve iyi parti'nin kurulma sebebi ile ilgili kısa bir video hem sosyal medya hem de mitinglerde dönmesi iyi olur.

    videonun konusu belli

    (bkz: partili cb'lığına evet dediğimiz soysuzca söylendi)

    (bkz: devlet bahçeli'nin başkanlık sistemi desteği)
  • "muharrem ince, erdoğan'ın istediği aday.", "ben, ikinci turda seçimi erdoğan karşısında kesin alırım, muharrem ince alamaz" söylemlerinden bir an önce vazgeçin. ne mantığı var, ne de yarari var. bu aciklamalariniz, chp'den size gidecek oyları da geri chp'ye döndürüyor. bunun dışında chp'nin başında olduğu millet ittifakina zarar vermekten başka bir şey değil bu söylemler. ittifak içerisindeki saadet partisi önüne bakip calismalara devam ederken, iyiparti'nin aciklamalari ittifaki catlatmaktan baska bir işe yaramıyor.
  • ittifak içi rekabete girmeyin, aksine birlik olduğunuzu gösterin. akp’ den kayan oyları gerektiğinde sayın ince’ ye yönlendirmeniz gerekecektir. ince’ yi kötüleyerek, rakip olarak göstererek sadece kendi ayağınıza sıkmış oluyorsunuz. sizin rakibiniz iktidar ve akp seçmeni. oraya oynamanız lazım.
    mesele artık vatan meselesi. inanıyoruz, kazanacağız.

    söndürün ampülleri, güneş doğuyor.
  • yapabileceğiniz hiçbir şey yok..

    size oy vereceğini söyleyen tüm chp tabanı ince aday gösterildikten sonra chp'ye geri döndü. yani erdoğan'ın imdat butonu kılıçdaroğlu yine vazifesini mükemmel bir şekilde yerine getirdi.

    ikinci tura ince kaldığı anda bu iş bitti demektir. size oy verecek tüm akp tabanından size dönen ve chp nefretiyle 20 senedir dolmuş olan seçmen ikinci turda erdoğan'a geri dönecekler.

    yapabileceğiniz hiçbir şey yok...
  • o kadar az imkanınız var ki. tvye bile hangi an kaç dk çıkacağınız belli değil. şunu konuşun desem o an yayın kesilebilir.
  • - oy alabileceği kitle merkez sağ, muhafazakar sağ ve ülkücü camia iken ve kendisi bu kadar kısıtlanmışken meral akşener lafını esirgememeli,
    - özellikle malum kişinin din karşıtı, türklük karşıtı ve asker karşıtı geçmiş yaklaşımları seçime bu kadar zaman kala meral akşener'e puan kazandırır,
    - işid'in türk askerini yakmasından çuval olayına, kuran ve kabe modelli pastadan pkk'nın davul zurnayla karşılanmasına bir sürü akp ve malum kişi gudubetliği varken sözünü sakınmamalı, bunları videolarla ve malum kişinin sesleriyle desteklemeli,
    - malum kişi ve sürekasına oy verenlerin aklı fikri şuursuz din kitapla zehirlenmiş ve bu da kendini dinin kurtarıcısı olarak tanımlarken aslında bunun öyle olmadığına yönelik çalışma yapıp aslında düğün evinin tefçisi ölü evinin yascısı olduğunu anlatın,
    - bunları yaparken mutlaka ekonominin kötü gidişatından, pazarın diliyle pazarın enflasyonundan söz edin.

    (bkz: akp dönemi rezilliklerini unutma)
hesabın var mı? giriş yap