• beckham'ın hindi kestiği paylaşımın altına türk bayrağı atan güruh'un yazdığı yorumlardır.
  • köyüne dön mercedes yorumu beni benden aldı. asıl togg’un üretileceği gemlik köy gibi bir yer ama neyse...

    zorunlu edit: gemlik’te birçok liman, fabrika varmış; çok cahilmişim. cahilliğimi doğma büyüme gemlikli oluşuma veriniz. çünkü yaşayan insanlar hala köy zihniyetinde. ne kadar fabrika kurulsa da zihniyet değişmedi maalesef.
  • bizim beyin ve eğitim olarak y.rr.ı yemş olduğumuzun başka bir ifadesi olan yorumlardır.
  • almanya’daki bmw fabrikasında yönetim kademesinde çalışıyorum. burada geçen hafta tek gündem maddemiz togg’du. herkesin ortak fikri piyasayı ele geçireceği yönünde oldu. acil çözüm planı yapmak üzere 2020 ekim ayına toplantı set ettik. ekime kadar bu çıkışa karşı atak yapmamız lazım. bu meseleyi ya ekime kadar çözeriz ya da bu togg bu piyasayı alt üst edecek gibi duruyor.

    edit: faiz lobisi ile birlikte olma, dış güçler gibi mesajlar alıyorum özelden. bunları da not alıyorum. ekim 2020’deki toplantıda anlatayım almanlara.

    edit: özelden aktroll saldırısı var. kafanız karışmasın kardeşlerim, beraber yürüdük biz bu yollarda, davamızdan vazgeçmedik. kıskanç almanlar arasında kaldık ama görüşümüz net. onlara iletmek istediklerinizi söyleyin yeterli. ben hallederim.
  • işin trajikomik tarafı yorum yapanların hiç birinin mercedes alacak parası yoktur büyük ihtimalle.
  • yorum yapanların %99.99 una ikisini de bedava verecek olsalar ve birini seç deseler, birbirlerini ezme ve öldürme pahasına mercedes'e saldırırlar.
    tanım: komik insanların komik yorumları.
  • yine, "kesin ekşici kompleksi kokan bir başlık" dedim ama memleketin kifayetsiz muhteris eziklerinin cidden komik halleriymiş. görmemişin, > ülkesinin, > babayiğitlerinin, > kurduğu bir girişimin yeni dizaynı olmuş, memleket görmemişleri de kendinden geçmiş. bu adamlardan birisi bunların yakın akrabaları olsa demek havalarından hiç çekilmez olurlardı.

    eziklik ve kompleks (ekşideki gibi aşağılık veya bunlardaki gibi üstünlük kompleksi) insanı çok komik hallere düşürebiliyor.
  • bu nedir kardeşim ya, nasıl bir cahillik içinde yaşıyoruz.

    şükür bugün de utandık, utanma kotamızı doldurduk.

    o değil de cahil cahil paylaşımlarına yorum yazdıkları mercedes ve bmw beraber türkiye'deki tüm firmaları satın alır. gülsek mi ağlasak mı acaba?
hesabın var mı? giriş yap