• az önce kim bunlar diye sitelerine bakarken dikkatimi çeken özgeçmiştir. link

    --- spoiler ---

    murat şahin denince akla ilk gelen devlet aşığı millet sevdalısı ülkü ve ülke sevdalısı bir yiğit gelir , murat şahin’in başkanlık hayatı 7 yaşında 1. sınıfta iken sınıf başkanı olarak başlamıştır 13 yaşında (ülkü ocakları nilüfer hatun ortaokulu başkanı olmuştur ), 17 yaşında (mhp teşvikiye mahalle başkanı olmuştur ) 19 yaşında (mhp şişli ilçe teşkilat başkan yardımcısı olmuştur ) , 22 yaşından 27 yaşına kadar ülkü ocaklarında çeşitli başkanlıklar ve milliyetçi ülkücü harekette üstün hizmetleri vardır 28 yaşında türkiye genlik konfederasyonu istanbul il başkanı 29 yaşında istanbul gençlik federasyonu başkanı 32 yaşında yenişehir spor kulübü başkanlığına seçilmiştir, 32 yaşından şuana kadar bir çok stk ve dernekte üst düzey başkanlıklar yapan şahin şuanda milli yüreklerin birleşerek yek vücut olduğu milli beka hareketi teşkilatına hizmetkar bir neferdir.
    --- spoiler ---
  • normal bir şirkete bu tarz bir özgeçmişle gittiğimi düşünüyorum da... (düşünemedi)

    döverek kapı dışarı ederler herhalde. hemen gidip 5/b sınıf başkanlığımı, 6/a kızılay kolu başkan yardımcılığımı özgeçmişime ekleyeyim.
  • yenidoğan ünitesindeki 28 günlük başkanlık döneminden neden bahsedilmediğini anlamadığım özgeçmiş. ayrıca kreş başkanlığını nasıl görmezden gelirsiniz
  • kahkaha sebebi.

    tek iyi oldukları konu hamaset olan lağım farelerinin cv ye yazacak bir şey bulamama durumu.

    edit: oğlum ben çok cahilmişim. hamaset kelimesi yiğitlik anlamına geliyormuş uyaran arkadaş yerelizleyiciye beni aydınlattığı için teşekkür ederim. başkan için cesur yiğit lağım faresi anlamı çıkmış onu değiştirmeyeceğim bu cehaletle bu tarz paylaşımları yapabilmesi bence sağlam yüreklilik ister.
  • "milliyetçi ülkücü harekette üstün hizmetleri vardır"

    ne yapmış olabilirsin ki üstün hizmet olarak? standart yıkıcı ülkücü davranışları işte. milleti rahatsız etmişsinizdir ne olacak başka. resmen sınav kağıdı dolu görünsün diye yazılır ya aynen o şekil yazılmış. iğrenç.
  • üstün hizmetleri vardır derken. yarraam bana düşman hattından yaralı arkadaşını sırtında taşımış. okul önü it kopuk kavgaları ne ara üstün hizmet oldu. beyfendinin bir üstün hizmet madalyası eksik.
  • ananı avradını kaç yıllık mühendisim işimden yeni ayrıldım bakınıyorum firmalara şimdi ben özgeçmişi değiştirip bunun gibi birşey koysam acaba firmalar ne der
    yapasım var ama internette dalga malzemesi vermeye korkuyorum
  • bir kariyer şeyi olarak, ülkü ocakları bilmem neyi olmak!
  • bu özgeçmiş yerine, alnına "sığır" yazdırıp gezse hem daha açıklayıcı olur hem de daha iyi bir intiba uyandırır.
  • ülkü ocaklarında üstün hizmetten kastı kesinlikle adam dövmektir. bunların kafası adam dövmekten başka bir şeye basmaz.
hesabın var mı? giriş yap