• biz o kamudaki boşlukları çoktan parselledik yavrucum, siz hiç kasmayın manasına gelen açıklama..
  • adam haklı dostum, gençler umudu cemaat vb yapılanmalara bağlamalı,çünkü kamunun yolu ordan geçiyor ;)
  • yanı eyvallahda kpss yı kaldırın .mılletı sınav parası dıye söğüşlemeyın be kardesım .mılletın umutları ıle oynadınız eyvallah.ancak kırlı camasırlarınızı cemaat ortaya cıkardı dıye korkudan artık dısarıdan adam almıyorsunuz.kılı kırk yarıyorsunuz onuda anladıkda.bırsey daha var müslümanız ayagına yatmayın en fazla koyan o .torpıl,hak yeme ,yetımın öksüzün hakkını yeme hepsı var ama bunlar varken cıkıp yaptık ulan demenızıde ıstemıyorum .ancak müslümanız ayagı yapmayın çünku bu memlekette gercek müslümanlarda vardır.onlarla aynı kefeye cıkmayın.anladık beledıyelerı parsellemistıniz artık her devlet kurumu sızın.kırıntısına kadar da sızın olmalı dogrudur yüzde 50 alıyorsunuz.zaten o beledıyelere devlet kurumlarına torpılle aldıgınız adamlar tuvalette sıcmasını becerecek kabılıyete sahıp adamlar degıller özel sektorde işlerı ne? ancak işte bunların kılıfı islam dini olmasınki bizden sonra gelenler islamı sızden öğrenıp islam düşmanı olmasın.
  • bir beyan.

    özel sektörde de kimse 1000'den fazla vermiyor, napsak acaba? hadi anlarım 70 alan adamı atama, ama 90 alan da açıkta kalmasın yahu.
  • milyonlarca genci bu umuda bağlayan siyasetlerinden utanmalılar bence.

    özelde adam gibi personelin mali, sosyal haklarını gözeten kaç firma var bir açıklasınlar önce.

    diyelim adamlar mesai ödüyor ama zorunlu mesai sıkıysa gitme ertesi gün kapıdasın, ne ölüye ne diriye hayrın var, çoluk çocuğun hasta olur bir gün- iki gün izin alırsın (onu da alamazsın ya) üçüncü gün kapının önündesin.

    sabah 9 da girg ece 11-12 de çık oysa resmi çalışma saati 9-18.
    şikayet eden olursa, sgk dan maliye den işverene kancık satılmışlar haber yollar; "yarın denetim var, personele kaç para aldıkları hangi saatlerde çalıştıklarını tembihleyip sorunca açık edip ceza yemeyin."

    bu düzende millet kamuda umudu aramasın ne yapsın?
  • yersiz açıklamadır. elf burnum pis kokular alıyor.

    ne demek bağlamasınlar? ben devlette çalışmak istiyorum. yalova kaymakamı olayım, yan gelip yatayım düşüncem yok ki. devletten umut etmek niye kötü olsun yahu? ben iyi bi puan almışım, çalışmışım. tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem. alla alla ya.

    delirttiniz beni siz delirttiniz.
  • üç çocuk yetmez kafasında takılan devlet büyüklerimizin kendileriyle çok da ciciş bir şekilde çelişen sözü. ülke insandan yıkılacak, insanlar işsiz, insanlar aç ama siz yine de çocuk yapın. daha çok yapın. bu nüfusla bu istihdam eksiğiyle 2030 2040lardalarda artık yamyamlığa başlarız. insan etinin tadı güzelmiş diyorlar. nasılsa insan hayatının hiç önemi yok.
  • doğru laf. ancak söyleyeni komik. milyonlarca gencimiz sevdasından veya pek meraklı olduğundan umudunu kamuya bağlamıyor gelecek kaygısı taşıyor. bunun olmamasını sağlamakta bu sözün sahibinin görevi. bu kadar rahat olunmaz lan. ben mi dedim arap sermayesiyle dönen bir ekonomi yarat, orayı burayı peşkeş çek elaleme öyle geçin aman üretim yapma diye.
  • bu heriflerin her lafının altında bir bit yeniği arasak da doğru laf. etrafımdaki gençlerden bir çoğu kamuya kapağı atma derdinde. siz de etrafınıza bakın anlayacaksınız. kendisini geliştirmek için bir dil kursu, yeni bir bilgisayar programı kursu ya da başka bir aktiviteye giden kaç kişi var? buna nazaran kpss için kursa vs. giden kaç kişi var?

    ha bu lafı edecek adam mehmet şimşek de değil. yarak gibi özel sektör var. çalışanların hakkını korumuyorsun, sendika düzenin sik gibi hala kalkıp bu lafı edecek yüz olmamalı insanlarda.
  • üniversiteden mezun olup hala devletten destek ve teşvik bekleyen sülükleri mutsuz etmiş açıklamadır. halbuki gireydin bi sanayiye bileğinin hakkıyla ustalık yapaydın, senin de 4 senen boşa gitmeseydi ?
hesabın var mı? giriş yap