• malumunuz minneapolis’te yaşanan o menfur olayla ilgili, minneapolis belediye başkanı ve polis şefi, floyd’un ailesinden defalarca özür diledi ve üzgün olduklarını her fırsatta dile getiyorlar. sonrasında protestocuların minneapolis polis merkezini ateşe vermeleri sonucu karakol kullanılamaz hale geldi. abd de tekrar toplumsal barışın sağlanması, huzurun gelmesi ve ırkçılığın son bulması adına, yakılan karakolun tekrar onarılıp, adının ise “minneapolis george floyd polis merkezi” olarak açılması bu süreçte çok önemli bir adım olur. açılışta donald trump ve floyd’un ailesinin ortaklaşa kurdela keserek objektiflere poz vermesini gözümün önüne getiriyorum da, gerçekten çok duygusal bir an olur. neden olmasın..
  • e bundan bize ne amk? git abd'li bi sözlükte dile getir derdini de bi boka yarasın. sanki biz baskı yapacağız buradan da trump görüp 'tamam' diyecek.

    (bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok)
  • minnesota freedom fund var bu isle ilgilenen, en basindan beri hem kefaletler, hem de verilen zararlar icin ciddi miktarlarda yardim toplanmis durumda.
hesabın var mı? giriş yap