• tam adı "moses daddy ajala simon" olan 1995 doğumlu nijeryalı futbolcu. kış transferi döneminde slovakya'dan belçika'nın gent takımına transfer oldu. boyu kısa, yeteneği uzun bu gencin adını önümüzdeki dönemde daha fazla duyacağız gibi.
  • kaa gent'in 1995 doğumlu nijerya'lı sol kanat oyuncusu. tam adı moses daddy-ajala simon. iki ayağını da kullanabilmekte icabında forvet oynayabilmektedir.
  • moses "daddy" simon. liverpool'un ilgilendiği 22 yaşındaki nijeryalı, 4-3-3'ün iki kanadında da oynayabiliyor. gent'te 1 yıllık daha sözleşmesi kaldı, ucuza kapatılabilir.

    http://www.empireofthekop.com/…fcs-10m-wing-target/
  • levante'nin 5 milyon € (30,5 milyon tl) ödeyerek kadrosuna kattığı pır pır kanat.
  • fıfa 17 sayesinde keşfedip oyun içi niteliğine aşık olduğum adamdır. her kariyerde transfer ederim ve overallı 80-90 arası olan oyunculara taş çıkartmaktadır. çift ayak kullanabilmektedir. yüksek zıplama yeteneğine sahiptir. çoğu maçta arka direk dibinde uzatmalarda kafa atarak bir çok maçı kazandırmıştır. yüksek sprint ve hızlanma oranına sahiptir. nijeryalıdır. levante takımında forma giymektedir. umarım bir gün gerçekte de ülkemiz futbol kulüplerinden birinde görebiliriz.

    (bkz: fıfa serisi)(bkz: fıfa 17)(bkz: fıfa 18)(bkz: fıfa 19)
hesabın var mı? giriş yap