• koreliler tarafindan yapilmis olan, internet ortaminda oynanilabilen, ucretsiz rpg oyun. turkiyede fazla yaygin olmamasina karsin dunyada bircok kullaniciya sahiptir. yaklasi 70 mb olup www.muonline.com adresinden rahatlikla indirilebilen, oynandiginda sizi saatlerce kitleyebilecek bir oyundur.
  • http://www.muonline.com/ adresinden indirilebilen, diablo benzeri daha dogrusu taklidi oyun. adindan da anlasilacagi gibi online oynanmaktadir ve yapimci tarafindan saglanan ucretsiz serverlar yogun bir kullanici kitlesine hizmet vermektedir. yapimcilarin arada bir, hazirladiklari elite trooplari oyuna salip surpriz amacli baskinlar yaptiklari dilden dile dolasmaktadir. oyunun grafikleri tatmin edici olmakla beraber karakterlerde japon cizgileri dikkat cekmektedir. diablodaki harita yerine koordinat sistemi getirilmis olup onemli yerlerin koordinatlari ekranda altyazi olarak gecmektedir. oyuncularin healing potion icmek yerine elma yemeleri dusundurucudur.
  • bir zamanlar server'ini acip yonetme gafletine dustugum oyun.
  • siber alemde hakkında yeterli ingilizce sayfanın bulunmadığı şu sıralar takıldığım ve çok sevdiğim oyun

    (bkz: http://muhq.com/)
  • tek kelimeyle berbat grafikli oyundur, diablo i tarzı grafiklerle, yazılar dahi okunmaz. bedava online oyun için gene de tek seçenek şu an için sanırım silkroad onlinedır.
  • çok uzun bir aradan sonra bu gün birini oynarken gördüğüm efsane online rpg şeysi.biraz inceledim ama pek bir şeylerin değişmediğini gördüm. item mitem işte.
  • en son season4 versiyonu çıkmış olan online rpg oyunudur. oyunda sırasıyla dark wizard, dark knight, fairy elf, summoner, dark lord ve magic gladiator olmak üzere 6 farklı karakter vardır. bunlardan ilk dördü oyunun başlangıcında seçilebilirken, magic gladiator ve dark lord diğer karakterlerden herhangi biriyle belirli bir seviyeye yükseldikten sonra seçilebilmektedir. fazla oynanması sonucu bağımlılık haline gelebilir. daha iyisi için; (bkz: silkroad online)
  • hala oynayan kaldı mı merak ettiğim oyundur. 90larda doğmuş olanların ergenlik çağında oynadığı oyundur.
    diablo hiç oynamamış biri olarak, çok zevk almıştım zamanında. eğer gerçekten dediğiniz gibi taklitse, diablo epey iyi olmalı.
  • webzen global server üzerinde yeniden nostalji yapmaya başladığım oyun.
    hack, dupe, mupe yapmadan böyle karınca gibi, tespih çeker gibi oynamak da oldukça eğlendiriciymiş.
hesabın var mı? giriş yap