• 10 senesir bu ve benzerlerini yazıyorum.
    lümpenleşen muhafazakarlara entel dantel laflar öğretip deveyi hamuduyla götürmesine tek laf etmeyen ismail abileri çıkmış özeleştri yapıyor.
    yok ya.
    daha neler.
    ismailcim geçti bor'un pazarı sür eşeğini niğde'ye.
    yok yok ismail abi sen meksika hududuna git en iyisi.
    sahi abi entel kürt yönetmen vardı bir de ona ne oldu.
    mapusta mı yoksa.
  • özal dönemi muhafazakar tiplerinden farklı bir şey oluşmadığını ortaya koyan yazı.
    bakıyorum da aradan 30 yıl geçmiş muhafazakar kesim gene gelip aynı noktada tıkanmış.
  • nihayet uyanıyor türkiyem.
  • yazıda eleştirdiği çay romantizmi garabetini yapanlardan birisi de kendisiydi biz unutmadık ama kendisi unutmuş. baya geç gelen bir eleştiri olmuş ama iktidar gazetesinde olmasına rağmen bunları yazabilmesi güzel...
  • ömrünü sadece namaz kılarak, dua ederek geçirmeyen, insani duygularla yaşayan bireylere nefret kusulan bir yazıdır.
    yeni kuşak, sonradan görme bir azınlıktan verilen örneklerle ülkenin epey çok milyon insanı aşağılanmıştır. yanlış olmuştur.
  • yazıyı yazabilmek ve bu tarz bir özeleştiri yapabilmek için kendisinin de dahil olduğu islamcı kesimin parti içerisinden dışlanmasını bekleyen bir açık gözlü yazısı. yemezler ismail. abilerin, ablaların iktidardan pasta dilimi alıyorken, vakıflarınıza destek akıyorken, tv'lerden inmiyorken her şey güllük gülistanlıktı. bu bahsettiğin çürüme ve kokuşma şimdi peydah olmadı. senin demokratlığının sınandığı ve sınavı geçemediği bir ton olay kaydetti insanlık vicdanı. al tekneni başka bir koya demirle. islamcıların parti içindeki tasfiyesinden sonra gelmeye başlayan senin sözüm ona özeleştiri yazıların bu saatten sonra anca amatörü eğlendirir, trollere zihinsel orgazm yaşatır. sen o treni kaçırdın ismail. zorlama.

    edit: islamcıların tasfiyesi ile ilgili çok soru geliyor. ne zaman, nasıl, kimler vs şeklinde. erdoğan’ın ihh’ya gemiyle giderken bana mı sordunuz açıklaması ve akabinde menzilcilere yönelik oluşturulan algıdan sonra sağlık bakanlığında olanlara, yazılan çizilenlere bakın. mevzu aydınlanır.
  • yazıda çok önemli bir eksik var. macera ortadan başlıyor. muhafazakarlar, dindarlar parayı nasıl ve nereye harcıyorlar. bu kısım tamam. peki paranın nasıl kazanıldığı kısmı? orayı flu geçmiş yazar, hatta direkt atlamış.

    edit: imla
  • elimizde bi deliliğimiz kalmıştı, onu da aldılar ya la. vallahi pes!
  • muhafazakar iktidar gelince muhafazakarların paralarını arttığının yazıldığı yazıdır. nasıl mı?

    (bkz: çok basit çünkü çaldılar)
  • kanmayın. ismail kılıçarslan arada böyle yazılar yazıp vicdan kumkuması taklidi yapar. iktidara eklemlenmiş bir yazarın muhalifliğin tadını çıkarabildiği ender alanlardan biri bu "bize ne oldu, nasıl bu hale geldik:((" goygoyu. bahsettiği tipoloji birçok açıdan direkt olarak kendisine tekabül ediyor zaten.
hesabın var mı? giriş yap