• ben klişeleri sevmem herkesin aldığını almam bıdı bıdısıyla uzunca bir zaman almamak için direndim, geçenlerde mecbur kalıp bir kitabını aldım ve diyebilirim ki budur.

    gönül rahatlığıyla edininiz efenim.
  • aöf'te o kadar kitabı okumaya üşenenlere ilaç niyetine özet geçen yayın..
  • 45 lira bayılıp aldığım boktan yds kitabının yayınevi. kitapta verilen bilgilerle sorulan sorularda istenen bilgiler hiç bir şekilde uyuşmuyor. üstelik çoğu konuyu internetten kopyala yapıştır yaparak anlatmışlar. örnekler bile aynı amk. uzun süredir bu kadar özensiz bir kitap görmemiştim.
    aha bu kitap, sakın almayın. dr. sarıçoban'ın da çocuklarının da amk, bütün örneklerde onlardan bahsetmiş gerizekalı.
  • siz siz olun bunun eğitim bilimleri kpss soru denemelerini almayın. en başta soruları hatalı ve kazık gibi zor, hani diyorsunuz böyle zor ise ösym nin kpss sınavını kazanırım diyorsunuz. ama meğersem zor değilmiş sorular, cevap anahtarı yanlışmış. almayın arkadaşlar!
  • biraz laubaliye kaçan anlatımları var. ornegin lise-ön lisans kpss 2016 kitabında demiş ki; "bu arada şimdiden aklında bulunsun, somutlamalarin, ad aktarmalarinin ve deyimlerin ?80 i (bu yüzde işin esprisi) mecaz anlamlıdır.
  • kpss konusunda ciddiyetsiz bir tavır sergileyen yayın. denemelerinde 2017 senesi diye önümüze sunduğu güncel bilgiler 2014 senesine ait. 6 tane soruyu değiştirmeyecek kadar takmamışlar öğrenciyi. ayrıca mantık soruları sınav formatına uygun değil. cevap anahtarı da ciddi anlamda yetersiz. verdiği bilgi sadece sonuçtan oluşuyor. neden yok. açıköğretim yayınlarını bilmem ama kpss yayınları bu sebeplerden kalitesiz.
  • satın aldığım güncel (2013-2016) aöf kamu yönetimi 1. 3. ve 4. sınıf çıkmış soruları kitaplarında gördüğüm kadarıyla tüm derslerin 2016 yılı dönem sonu sınavları atlanmış. yani derslerin 2016 vize sınavları var ancak final soruları yazılmamış. çıkmış soruları pdf halinde indirip kırtasiyede bastırsam bundan iyiydi.
  • ilk kez bugün kpss gk-gy tg3 denemesini çözdüm. zorlamak için saçmalamışlar. hatalı sorular da mevcut. beğenmedim :/
  • açıköğretim için en önemli kaynak.
    özet konu anlatımı ve soruları başarılıdır. en azından anadolu üniversitesi için böyleydi.
    auzef vb bilemiyorum, araştırmak lazım.
hesabın var mı? giriş yap