• (1979-...) ankara'lı genç tiyatro aktörü, reji asistanı, senarist.
    ergenliğe adım attığından bu yana ankara üni. hukuk fakültesinde okumaya devam eden necati şahin, aynı fakültenin amatör tiyatro topluluğu ile sanat yaşamına başlamıştır. kendi yazdığı ilk oyun olan "tayt" yalnızca tarafımdan izlenip hiç beğenilmediği için hırslanmış, "wilkinsbury kasırgası ya da intiharın rengi" adlı çok iddialı ikinci bir deneme daha yapmıştır. yönetmen filiz alpgezmen tarafından takunya ile dövülmesini müteakiben caymış, gogol'un müfettişini sahneye koymuş, başarı kazanmış, bu gazla "mutfak" oyununda başrol kapmaya muvaffak olmuştur. (ara sıra halojen lambanın altına geçip üç saat kıpırdamadan durması bu etkiye bağlanabilir.)
    anadili gibi türkçe bilir. arapça ve ingilişçe de bilir. doğuştan iki diyaframı olduğu için sabaha karşı sokaktan geçen çöp kamyonu rezonansıyla konuşabilmektedir.
    gün itibariyle "bildiğim her şey" gibi yine çok iddialı bir roman projesi üzerinde çalışmakta, dizi, film, kısa film, yassı porno, ilkel vodvil gibi türlerde senaryolar üretmektedir.
    belki de bu insanı görece yakın bir zamanda enteresan noktalarda görecayiz; kim bilir...
  • şu aralar ankara devlet tiyatrosunda çalışıyor. sıradan bir gün oyununun yönetmen yardımcısı. hayata her zaman bir anlam yükleyen değerli insan. her şeye bir cevap bulacak kadar çabuk düşünen, çok ama boş konuşmayan sanat adamı. sözcüklerin efendisi bir başka deyişle.
  • osmanlı tokadı'nın senaristi.
  • inşaat mühendisleri odası bursa şubesi başkanlığından istifa ederek chp'nin bursa büyükşehir belediye başkan adayı olmuştur. chp, ankara adaylığı için izlediği stratejinin benzerini bursa'dan sağ kökenli bir aday göstererek uygulamıştır ancak recep altepe karşısında necati şahin'in şansı yok denecek kadar az.
  • bursa büyükşehir belediye başkanlığı için chp'den önce akp'ye başvurmuş kendisi fakat aday olamayınca kemal kılıçdaroğlu tarafından chp'den aday yapılmış. akp'yi övdüğü pek çok konuşması mevcut.

    http://www.olay.com.tr/…-muhafazakarlast/21325.html
  • seçim kampanyasını ateş ilyas başsoy yürütüyormuş. internette ufak bir araştırma yapınca kendisinin izlerini görmek mümkün. sadece bu yüzden yerel seçim sonucunu merakla bekliyorum.
  • çok zorlu bir ilde zorlu bir rakibe karşı yarışacak başkan adayı. recep altepeçalışan başkan imajını yaratalı çok oldu lakin son dönemde oy kaybına uğratacak pek çok hareketi olduğunu görüyoruz. stad gelirleriyle ve stad ismiyle ilgili ısrarı taraftar oyunun kaybına neden olurken aslında iyi bir gelişme gibi gözüken tramvay da oldukça büyük bir oy kaybına sebebiyet verecektir. necati şahin'in de iyi bir seçim kampanyası yürüttüğünü söyleyelim zira ateş ilyas başsoy'dan daha azı beklenemezdi. sonuç olarak akp'nin zaten beni bile aday gösterse yüzde 40-45 oy alacağını düşünürsek necati şahin her ne kadar chp oyunu yükseltse de kazanacak gibi durmuyor.
  • bursanın bir atılım ve değişime olan ihtiyacını sağlaması muhtemel aday ancak aynı öngörüyü kazanması yönünde bulunamayacağım.rakibinin öneminden ziyade mevzunun particilikten geçtiğini bursada yaşayanlar çok iyi bilir.
  • hayvan gibi yıldırım ilçesi varken kazanması mucize gibi gözüken adaydır.
hesabın var mı? giriş yap