• fotoğraflar "troy: fall of a city" isimli netflix dizisinden. üsteki zeus, alttaki achilleas. bu nedir biliyor musunuz? bu ırkçılıktır. irkçılıkla mücadele adı altında ters ırkçılık yapılıyor. bu saçmalığa bir son verilmesi lazım.

    görsel
    görsel

    ek olarak; evet aklınıza gelen o ilk şey doğru
    achilleas gay rolünde.

    edit; zenci denmesine takılan arkadaşlar şunu bilmeliki siyahi daha ırkçı bir ifadedir. zenci arapçada direk siyahın karşılığı olsada, dilimize anlamını yitirerek, doğudan gelmek, doğulu gibi coğrafi bir tanıma evrilerek seyrelmiştir.
  • seyretmeyerek tepkini koyabilirsin sevgili dostum, seyretme, konusma ilgilenme. gunumuz ilgi alaka cilginliginda yapabilecegin en normal hareket. ama yok sen konusursan, gundemde tutarsan ilgi cekmesini saglayacaksin.
  • muhtemelen ikisi de gaydir. dusunsene zeus’la achilleas hunharca sevisiyor, mukemmel senaryo cikar bundan.

    edit: yumruk altinda kaldim sevgili yazarlar sakin olun, ciddiydim yazarken. antik yunani escinsellik olmadan ele almak olmaz.
  • sıkıysa tarzan'ı da zenci yapın. ama ağaçtan ağaca maymun gibi atlayan bir karakteri zenci yapmaya cesaret edemezsiniz bence.

    ___
    edit: zenci demekle siyahi demek arasında fark yoktur. zenci farsçadan(zangi) arapçaya geçmiş(zenci) siyah - siyahi demektir (siyah da farsça). ırkçı olan kelimeler "negro - nigga - nigger" gibi olanlardır. bu kelimeler her ülkede yasak falan değildir. ayrıca ispanyolcada siyah direkt negro demektir adamların umrunda değil.

    uzun lafın kısası zenci ırkçı bir kelime değildir. politik doğrucu olacağım diye ortamlarda çok pis rencide olursunuz dikkat edin.
  • bu da bir şey mi zeus achilleas'a vurduracak daha, sonra cinsiyetsiz bir tanrı ile grup yapacaklar.

    iptal ettim kurtuldum oh be.
  • vay amk ne güzel kafalar. o değil de, zenci hitler uyarlamasını merakla bekletendir.
  • aynı performansı elizabeth'in torunlarını zenci yaparak göstermelerini istiyorum.

    edit: arkadaşlar gelen mesajlar sonucunda elizabeth'i de bir zamanlar siyahi yapıldığını gördüm. başka sözüm yok.
  • bi bitmediniz ya, politik doğruculuk adına tüm içeriklerin içinden geçtiniz arkadaş.

    bu kafayla bunlar zenci gay cüce albino trans conan bile çekerler anasını satayım.
  • size ne lan babanızın oğlu mu zeus? gerçek bile olmayan adamı zenci oynadı diye 30 yaşında adamlar ağlıyor. olm sizin ne güzel hayatlariniz var ya ne güzel ne sofistike ne kaymak dertler bunlar? ben de sandman'in bacısının zenci olmasını garipsemiştim dizi de yarrak gibiydi bıraktım. gelip buraya sandmanin bacisinin zenci olması rezaleti sorunsalı başlığı da açmadım.
hesabın var mı? giriş yap