• "banyoya havlu almadan girmek"le birlikte insanı yalnız yaşadığına kahretmesine neden olan anlardan birisidir. yorgan ile birlikte nevresimin içine girip, yorganın uçlarını stratejik bir şekilde nevresimin köşelerine yerleştirdikten sonra bir ninja titizliğinde nevresimin içinden sürünerek çıktığımı hatırlarım. fakat her şey bu anda başlıyor. yorganın köşeleri nevresim ile tutup "fıtı fıtı" sallamak işe yaramaz, yorgan nevresime tam oturmaz*. sonra yatağın üstüne serilir oturmayan köşeler oturtulmaya çalışılır, offf kan ter içinde yarım saat uğraştığımı hatırlarım. hayır kullanan kişiye de gitmeden önce "- gel şunu değiştirelim gitmeden" de diyemezsin. her boku yaptılar bi bunun makinasını yapmadılar. burdan girişimcilere sesleniyorum yapın bunun makinasını almazsam ne olayım.
  • yöntemi bilindiği takdirde çok da zor olmayan eylem. (bkz: anne teknikleri)
  • (bkz: #20613131)
  • nevresimi ters çevirip yorganı yerleştirmek üzere nevresimin içine girildiğinde, bir de üstüne şapka taktınız mı çok eğlenceli pozlar ortaya çıkaran ev aktivitesi.
  • yurt yaşamında ve mecburi askerlik hizmetinde bulunan kişiler için oldukça basit bir prosesdir.
  • içine yerleştirmekten çok bir kaç uyumadan sonra yorganın köşelerden sıyrılarak aşağılara kayması ile 10 cm kimi zaman 30-50 cm lik
    kısmının sırtınızı örttüğü haller daha can sıkıcıdır. tekrar köşeye yerleştirmek daha zordur. köşeleri dikmek zannımca bu problemi ortadan kaldıracaktır.
  • ters çevrilmiş nevresimin olması gereken köşe deliklerinden yorgan tutulduktan sonra, öylece yatağın üstüne çıkılıp, ayakta durulur ve yorgan aşağı sarkıtılarak şiddetle (evet, şiddet bazı sorunları çözer) silkelenir. nevresim bu şiddete dayanamayarak yorganı şefkatle saracaktır (bkz: yatılı okul alışkanlıkları)
  • efendim tek kolay yolunu keşfettim bugüne kadar - ki yukarıda da birkaç yerde geçmiş, - yorganla birlikte nevresimin içine gireceksiniz, evet.

    orada yorgan ve nevresimi kavuşturup, samimiyeti ilerlettikten sonra naifçe dışarı sıyrılmak ve dengeyi bozmamak için hemen nevresimin düğmelerini ilikleyerek 0.5 km/s hızla hafifçe sallandırarak başarıya ulaşmanız mümkün. kaymıyor vallahi, yapım süresi : takribi 10 dakika...
  • ata sporumuzdur. en azından benim için. yurtdışında bir hostelde yarım saat uğraşmışlığım/güreşmişliğim vardır. allahtan odada kimse yoktu. sonradan hırs yapıp öğrendim kulakçıkları köşelerden tutup ters döndürmeyi.
hesabın var mı? giriş yap