• tamam anlıyorum yardım etmek istiyorsun ve diyelim iyi niyetlisin, şov yapmak istemiyorsun, ulan gidip twitter’dan adres istemek nedir? sen yemeksepeti’sin, izmir bölge müdürüne “bu kızın babasının telefonunu bulun bana” desen ortalama 14dk da kvkk bilgileri dahil e-devlet dökümü gelir email’ine. neden twitter’a yazmak?
  • yaptigi sow veya degil, bir cocuga hem de tüm egitim hayati boyunca burs veren yüce gönüllü insandir benim icin.
    keske herkes böyle güzel show yapsa ve biz de alkislasak.
  • elif kardeşimize jesti bence çok samimi. mucize bir şekilde hayata tutatanan bu güzel kızımıza yapılabilecek en güzel iyilik yapılmış oldu. helal olsun dışında bir şey söylemek ayıp olur. belki bir akım başlatır ve birçok kişinin hayatına benzer jestler yağar.
  • her yıl trabzonspor forması dağıtır. kendisine gelen e-mailler üzerinden beğendiklerine kod gönderir. o şovmen denilen adam her yıl aynı sevdaya tutulduğu insanların duygu yüklü binlerce mailini okur. forma kampanyalarında da rakam şovu yapar ki başkaları da bu kampanyaya katılsın.

    yine benzer bir iş yapmış. ünlü ve zenginleri bu döngüye eklemek istemiş ve sosyal medyanın çöp korkulukları da burası dahil saldırmış. gerçekten bu kadar çöp insanın etrafımızda olduğunu bilmek üzücü.
  • güzel bir yardım örneği sergilemiş kişidir.

    işin şov olup olmadığına peşin hüküm vermemek gerekir. adam zaten aldığını almış, sattığını satmış. dümeni tıkırında.

    ha, yarın öbürgün yeni bir ticari projeyle ortaya çıkarsa, o zaman hep beraber dalarız.
  • 3 kuruş için tivitirdan şova kalkmış laz müteahhit. ali ağaoğlu'nun az biraz daha elitist versiyonu. eğitim masraflarını üstlendiği kızın ailesinin durumu da gayet iyiymiş şükür. senin 3 kuruşluk parana kalmadılar. he şeytan diyor gönder kızını anaokulundan itibaren türkiye'nin en pahalı okullarına. üniversiteye gelince de dünyadan seç en pahalı okulu. ne bileyim bu süreç zarfında isviçre'de yatılı kuran kursuna filan gönder. bakalım laz müteahhit ödeyecek mi bütün eğitim masraflarını? ödemezse de çık tivitirda rezil et. ama tabi kızın ailesi böyle bir şey yapmayacaktır.

    kardeşim zenginseniz paranızın her sene 40'da birini fakire fukaraya dağıtacaksınız. bu bir zorunluluk. bu kadar basit. bunun çok daha azını yaparken insanlardan iltifat beklemeyin.
  • iyilik yaptığı için şovmen ilan edilen adam.

    anlamadım ki ne istiyorsunuz? yardım etmese ‘o kadar paranız var yardım edin’ dersiniz. etse şovmen diyorsunuz. ne ayaksınız lan siz?
  • şovsa şov.* keşke herkes kendisi gibisini yapsa. bir elin verdiğini diğer el görmediği sürece kimsenin bir şey yapmak istediği yok bu ülkede nerdeyse. bu tarz insanların desteklerini göstere göstere yapmalarında hiçbir sıkıntı yok yeter ki birileri bir şeyler yapsın artık.
  • nevzat aydın'ın yaptığına şov diyen arkadaşlar kendi bütçeleri kadar şov yapsınlar da biz de alkışlayalım.her şeye muhalefet amk mendeburları !
  • zenginler birşey yapmasa tukaka, birşey yapsa yine tukaka. bu adamın ne yaparsa yapsın yaranma ihtimali yok ki sizlere. o yüzden zaten her türlü lince baştan hazırlıklıyım diyor zaten.
hesabın var mı? giriş yap