• üst edit: türkiye futbol federasyonu'nun tamamını doğruladığı buluşma. yazıklar olsun. sonuç olarak erman toroğlu kendini aklamış, ligin tamamına gölge düşmüştür. ben tff başkanı'nın, mhk başkanı'nın, fenerbahçe başkan ve başkan yardımcısının özel ofislerinde bir araya gelerek halen dürüst, tarafsız kararlar alacağına inanmak zorunda değilim.

    geldiğimiz durum da ilk gün yazdıklarımdan farksız. böyle bir durumu bile garipseyecek ahlak anlayışı alıp başını gideli çok oluyor.

    https://twitter.com/…tatus/1205165688320675840?s=19

    erman toroğlu'nun ilgili yazısına göre 5 aralık 2019'da saat 16:50'de, zorlu center'daki nihat özdemir'in bürosunda gerçekleşen semih özsoy'un da bu üçlüye eşlik ettiği, 2.5 saat süren çok masum buluşma.

    https://www.sabah.com.tr/…da-ligi-dizayn-mi-ettiniz
    https://www.fotomac.com.tr/…/ligi-dizayn-mi-ettiniz
    gazete

    edit: adil demirçubuk imzalı habere göre tff’den üst düzey bir yetkili, söz konusu toplantının ali koç’un isteği üzerine gerçekleştiğini belirtmiş.

    http://www.hurriyet.com.tr/…tta-ne-konustu-41395475

    ispatlamazsa şerefsizdir diyen tüm fenerbahçeli kardeşlerime gönülden katılıyorum. ispatlamak zorundadır. peki ispatlarsa, bir başka tanık veya bu 4 isimden biri evet biz görüştük diyerek olayı doğrularsa, hatta "biz buluştuk doğrudur ama bizim eşli batak grubumuz var ayda bir toplanıyoruz" diye dalga geçerse kimin için ne değişir? bu ülke en aristokratından, en demokratına, en milliyetçisinden, en sosyalistine tamamen ahlakını yitirmiş durumda. tüm teamüller, tüm etik değerler yerle yeksan edildi. freni boşalmış kamyon gibi her alanda yokuş aşağı gidiyoruz. bana kalırsa bu buluşma gerçekleşmiş ise futbol'un susurluk kazası'dır. asla bir araya gelmemesi gereken, ortak bir ajandası olmaması gereken insanların gizli olarak buluşması. ama 2019 türkiye'sinde susurluk kazası yaşansa haberlerde bile gündeme gelmezdi. o yüzden bu olayın da tepki çekmemesi normal. belirttiğim gibi biz her alanda bizi ahlaklı yapan değerleri çoktan geride bıraktık.
  • ali koç'tan son talimatları almışlardır.

    neticede bu kurumun adı fenerasyonsa bunun başkanı da nihayetinde ali koç'a bağlı olmalı.
  • umarım gerçek değildir dedirten, gerçekse maalesef son haftalardaki fb lehine hakem hataları ve son harcama sınırı düzenlemesini yanlı yönde yormaya sebebiyet verecek buluşmadır.

    edit: gerçek değilse emsal bir karar alınarak bu tür provakatif haberlerinin önüne geçilmeli, bu tür haberler kuru gürültüdür. iki haliyle de türk futboluna zarar verir, orası ayrı.
  • "son haftalardaki fb lehine hakem hataları" gülücük gülücük gülücük
  • fatih terimin biricik kankası fenerbahçe ve beşiktaş düşmanı kaostan beslenen erman toroğlu tarafından; detay vereyim de salladığım anlaşılmasın üslubuyla yazılmış bir yazıdır.

    eğer doğruluk payı bulunmuyorsa, fenerbahçe spor kulübünün yasal yollara başvurarak bu manipülasyona haddini bildirmesi gerekmektedir.
  • şimdi daha net anlaşılıyor fb maçlarındaki hatalar.
  • ulan bu zekeriya alp beşiktaş'ın eski futbolcusu,

    en çok maç kaybeden paratorla buluşuyor lüp lüp kebapları götürüyor,
    ali koç'la buluşuyor, federasyon başkanına gider yapıyor.

    bi beşiktaşlılarla arası soğuk galiba.
  • son haftalardaki fb lehine hakem hataları. hehehe, götünüzden sıkın anca yani. hıyar herif açta bir maç izle.
  • umarım görüşme gerçektir ve zekeriya'ya fenerbahçe'nin kazandığı maçların hakemlerine neden haftalarca maç vermediği ve kuralların neden fenerbahçe'ye başka, diğer takımlara farklı uygulandığı sorulmuştur. kısacası zekeriya sen ne ayaksın, bu fenerbahçe düşmanlığının altında ne var, ne yapmaya çalışıyorsun denmiştir.
hesabın var mı? giriş yap