• filmde pierce brosnan'ın oynadığı karakter tam olarak şudur:

    (bkz: bir ekonomik tetikçinin itirafları)
  • tayland'da yasak olmayan film, zaten yasak olması için bir sebep de yok. zira filmde ülke adı verilmiyor, anladığım kadarıyla bi kısmı tayland'da çekilmiş ama hikaye direkt kamboçya'yla alakalı. filmde de taice/isanca ve kmerce konuşuluyor, bu kısmı baya karışık yani tek bir dil değil konuşulanlar.

    fimi ben beğendim, gerilim hiç düşmüyor, owen wilson kazması bile baya iyi oynamış. bu arada pierce brosnan başrolde olunca ben de baya bişey yapacak diye bekledim ama 10 dakika falan görünüyor heralde toplamda, ama tadında yani. film de kısa sayılır zaten.

    --- spoiler ---

    senaryosu biraz kızıl kmerlerin 2015 versiyonu gibi, hedef gözetmeden kendi vatandaşı dahil önüne geleni öldürme olayı onları andırıyor, sonra vietnam'ın kurtarıcı olarak ortaya çıkması falan.
    --- spoiler ---

    neyse, bence gidin izleyin güzel film.
  • bu film nasıl burada ilgi görmez anlamış değilim. dün izledim ve kesinlikle mükemmel bir filmdi, bazı yerlerde türü gerilim/korku olan filmlerden bile daha çok gerildim, cidden rahatsız edici ve cesur sahneleri de bulunan ve bir insanın ailesi için ne kadar değişebileceğini gösteren harika bir film. senaryo vasat değil, aksiyon dorukta, yer yer deli gibi geren, sinirleri bozan sahneler içeren harika bir film. izleyin izletin.
  • adamlar yapmış, hissettire hissettire seyrediliyor filmi. günün mana ve ehemmiyetiyle birlikte daha bir seyrediliyor.

    gerim gerim gerildim, nere adım atsa ailemiz...
  • farklı ülke vatandaşlık opsiyonlarını araştırdıktan sonra beynimde yanmaya başlayan lanet yazı.
    singapur: hesapta 2 milyon dolar.
    abd: 1 milyon dolarlık şirket.
    ingiltere: 1 milyon poundluk yatırım.
  • amerikalıların vietnamlılara sığındığı, yüksek tempolu güzel film.
  • genelde komedilerde gördüğüm lake bell ve owen wilson çok güzel iş çıkarmışlar. film zaten çok akıcı gerilimli göz açıp kapayana kadar bitiveriyor, sıkılmak mümkün değil. bir gün bu hale gelir miyiz diye korktum mu.. tabi ki korktum, allah muhafaza diyorum beterin beteri var işte. izlemek lazım bi korkmak lazım...

    --- spoiler ---

    son sahnelere doğru, kızının eline silah verip zorla babaya silahı doğrultup bi yandanda kızının kafasına silah dayandığı sahnede... orda eğer kız babayı öldürseydi. bu filmin puanı 7.8 olurdu, bak o kadar da eminim. hepsi kurtuldu ya doğal olarak filmin puanı 6'larda sürünür...

    --- spoiler ---
  • seyrederken fena halde sinirlerim bozuldu, hayatımda hiç bu kadar gerilim dozu yüksek bir film izlememiştim. yani ben ki hotel serisini gözlerimi bile kırpmadan izledim ama bu film öyle gerçekçiydi ki bazı sahnelerde gözümü kapatmak zorunda kaldım. sağlam bir film, izleyin.
  • sinirlerim bozuldu gerilmekten. sanki ben de kaçıyorum aile ile.
  • tahminimden 2 kat daha iyi çıktı.

    belki de 4 kat. güzel iş. ciddi ciddi güzel ve sağlam iş. izlenir bu. ( 7.5/ 10)
hesabın var mı? giriş yap