• gorebildigim kadariyla kalas gibi dans eden ama ultra cekici hatun kisi.
  • efe rakı'nın yeni oyunu "çal oynasın"ın dansözü.
  • kendisi su anda http://www.caloynasin.com/ sitesinde, efe rakı sponsorlugunda sanal sanal gobek atmaktadır.
  • toplanti oncelerinde katilanlar uyansin diye dans ediyormus.

    bir de otel odasinda yataktaki yastiklarin arkasina saklanip musteri odaya ilk girdiginde surpriz yapiyormus*
  • bir şekilde bir yerde karşılaşır da yüzünü görürsem "eskiden erkek miydiniz?" diye soracağım kişidir. nitekim oryantali seks ve şehvet dolu bir uğraş olarak görüyor kendisi.
  • eskiden asena çok güzel dansederdi. o devirden sonra ne asena'yı ne de başka bir oryantali beğenmez olmuştum taa ki nuran sultan'ın ille de roman olsun'daki dansını görene kadar.
    o ne güzel, ne erotik bir dans, ne hoş ve kıvrak bir vücut ve ne kadar seksi tavırlar.
    bence bu kadın gerçek bir oryantaldir. normalde beğenmeyeceğim bir kadın olmasına rağmen dans ederken bambaşka bir havaya bürünüp beni bile kendisine hayran bıraktı. bakışları, gülüşü, ağız hareketleri, saç süzmeleri...
    gerçekten çok iyi dans ediyor ve çok seksi oluyor dans ederken.
  • 'diplomat nuran' da diyebilecegimiz ilkeli bir donsozdur kendileri. haber spikeri g-8 le ilgili sorular sordugunda acayip havalara girmis, dunya zenginlerinin karsısında sıkkıdı sıkkıdı oynayacagı icin ketum bir havaya burunmustur. lan spikerin gobegi catladı bu toplantıyla ilgili agzından bir laf almak icin, ama diplomat nuran kesinlikle taviz vermedi, mit mustesarlıgında ozel egitimden gecirildigini dusundugum bu bayan; istihbarata karsı koyma tekniklerinde de mukemmel, 'taş olsa çözülür' diye dusundugum spiker sorgusunda helal olsun kadın tek kelime detay vermedi, profesyonelligiyle dikkatleri uzerine cekti.

    nuran sultanı destekleyelim ulkecene, hani su aslı turk olsunda ne olursa olsun zihniyetiyle destekleme kampanyaları acan zatlardan nuranada bir kıyak bekliyorum. nede olsa turkiyenin adını duyurmus reklamını yapmıstır. hava yastıgı goguslerine sahip cıkalım derim, gavur memleketinde yaz bası onca bunagın arasından bu kızcagız saglam mı gelecek kim verecek bunun hesabını, unutmamak gerek bizler bir nuran gider bin nuran geliriz. bide seyler vardır her boktan olayda yetkililerin olaya mudahalesini isterler, cıgırtgan cıgırtkan nerde bu devlet derler, bende diyorum yetkililer konuya el atsın nuranlar sahipsiz kalmasın kampanya baslatılsın haydi kızlar italyaya kampanyasıyla yetenegi olup evde bos aynaya gobek atan kızlar tespit edilip avrupada tescil ettirilsin bu yetenegi ne yani korelsin mi bu kızlar, bak elin basbakanı bile diyor asena yaslı ve cirkin artık devlet buna el atmalı, bir asenayla nuranla olacak isler degil bence.

    hatta ben bunun ardında baska gucler oldugunu dusunuyorum sadaka toplumundan dansoz topluma, yeni orta anadolu projesi bu, elinizi vicdanınıza koyun iki tane hava yastıgıyla olacak isler mi bunlar alla alla. banada noluyosa sanki nuran kız adalarda parayı gotursun derdi bana dussun, istersen turneye cık banane diyecek olsamda bana dokunmayan bin yasasın diyemiyorum iste, nuran kızın sesi oluyorum olmak istiyorum.

    tamam kabul nuran kız kardelen degil, korpecik cicegi burnunda yeni yetme degil, biraz fazlacana olgun, ama olsun yinede devlet bu ise el atmalı, toplantıya nuran aracılıgıyla nifak tohumları ekmeli, mesela nuran kız masada dans ederken poposunu devamlı ingiltereye dogru sallasın, italyana opucuk atsın, fransıza para taktırsın, bunları diplomatik bir vucut diliyle yapsın teknikleri ogretilsin bu kıza. meydanda kazanıp masada kaybeden turk imajını bu diplomatımızla beraber yok edelim, sabaha dek icki sıckıdan sonra nuran kız gavur ellerinde bir adada sarhos mezesinin son dublesi olmasın, diplomatik surec bitip masanın gercek anlamda ustunde duran kızımız ordan guvenle inip kendi odasına istirahate cekilsin, bunun guvencesi saglansın, biz nuran kızımızı nasıl gonderdiysek oyle istiyoruz. gerci cok zor durumda kalırda vatan millet adına can siperhane fedakarlıkta bulunması gerekirse, gece yarısı bir sekilde guzel uykusundan uyandırılırsa yani mecbur kalırda turkluk adına kendini ortaya atması gerekirse kesinlikle yorgun bedenini dinlendirmek icin almanın odasını secsin hatta diretsin, ısrarcı olsun, son kozunu o anda kullansın hemencecik yere yatıp yılan dansı yapsın 'bak size bu numara mı gostermedim' desin, cezbetsin sindirsin onları, gobek degiline dokulen sarapta bogsun ecnebi heyetini, hadi be nuran kız gorem seni.
  • süper bir kadın galiba. didem erol da tıpkı nuran sultan gibi tarantino ve kevin costner ile ilişkisinden bahsediyordu çıktığı programlarda. sean connery, sting derken bütün dünya yıldızları ile birlikte oluyoruz. hatta bir kadın manken vardı o da robbie williams ile asansörde öpüşmüştü. bir de hollywood'a açılamadığımız söylenir hep.
  • oldukça basit bir görüntüye sahip dansöz. elinden gelse sahneye çıplak çıkacak. ayrıca banyoda saatlerce keselense bile temizlenemeyecekmiş gibi kirli bir görüntüsü var.
  • sean connery tarafından göğüs bölgesinden ısırıldığını iddia etmiştir çıktığı bir sabah programında. tepki vermemiş kendisi bu hadise karşısında, işiymiş bu onun. ben de tom cruise tarafından oramdan buramdan ısırılacağım bir iş istiyorum ey yetkililer.
hesabın var mı? giriş yap