• iyi para kazandığı kesin zira bu akşam izlediğim hülya avşar soruyor programında 3 adet bee goddess kolye vardı boynunda ki tanesi 5000 usd civarıdır... seansı 300 tl imiş...

    edit : goddess e fazla d kaçırdım:p
  • para, sağlık, mutluluk gibi insan'ın kendisini iyi hissetmesine yol açan kimi maddi ve manevi şeylerin hangi günlerde isteneceğini bize söyleyen astrolog. atıyorum burada, para istiyorsanız çarşamba günü para dileğinizde bulunun falan diyor. garip bir kişilik. he bir de taşları avucu'nun içine alıp taşlardan para isteyin diyor, mutluluk isteyin diyor, ne bileyim başka boklar isteyin diyor. sonra o dilekte bulunduğunuz taşı ya etrafınızda bulundurun ya da yastığınızın altına koyun diyor. bu kadın, türbelerden medet uman yobaz kişilerin astrolog hali. bildiğin taş lan işte niye putlaştırıyorsun o taşı..
  • saba tümer'in konuğu olduğu programda söylediklerine dayanarak bu astroloğun en sevdiği şarkıyı tahmin edebiliyorum.

    (bkz: #17517083)
  • kitabının telif gelirini türkiye omirilik felçliler derneğine bağışlamış olan astrolog, kişisel gelişimci.
  • ulkemiz akrep burcuymus, 2011 yilindan gerceklerle yuzlesecekmisiz, kar kapidaymis kolay kolay gitmeyecekmis, dolar yatirimcilari dikkat etsinmis... allahim daha neler ogrenecegiz acaba? son olarak: hem astrolog, hem ekonomist, hem meteorolog, hem ayakkabi baglayicisi.
  • kendisi 1200 metrekarelik evde yaşıyormuş. demek ki napıyoruz; idealleri bırakıyoruz, burs peşinde koşmuyoruz, milli piyango, sayısal loto ile uğraşmak yerine açıyoruz bir fal cafe, zaten gelen ya aşk acısı çekiyordur ya da bir yerden para bekliyordur. azcık da sözlerimizin arasına reiki, gezegen, ay tutulması, güneş tutulması sokuşturuyoruz, kısa yoldan hemen zengin oluyoruz. sonrasında da nasıl zengin oldum isimli birkaç kita yazıyoruz. bu iyiliğimi de unutma sözlük yazarı.
  • astroloji ve burçlar 2011 adlı kitabı, joseph polansky'nin your personal horoscope 2011: month-by-month forecasts for every sign adlı kitabıyla bire bir aynı olan yazar. fakat ne yazık ki ne bir alıntı notu var, ne başka bi'şey...

    bi tanesi çakma astrolog, ama hangisi???
  • ananesi de medyummuş arkadaşın, kendi de medyum doğmuş. tümce başına en az 2 tane ''ben'' sözcüğü kullanıyor. tüyü bitmemiş yetim hakkı da yemezmiş.

    1 saattir anladığım ben ve medyum. helal olsun valla.

    he bi de duru gürültüsü varmış, duru görü de olabilir, emin diilim akjdhsjkhkas
  • rüyamda gördüğüm insan. rüyada, televizyonda burçlar hakkında yine yorum yapıyordu, oraları geçmiş kuantum falan anlatıyordu, gözleri "şizofrenim ben" diyordu. allah hayretsin gündüz niyetine anlattım.
hesabın var mı? giriş yap