• geliştirilmesini şiddetle arzu ettiğim üründür. şöyle ki:

    ben bu zıkkımı yemeden duramıyorum arkadaş!!. ne yapacak yapacaksın elimden nutella kavanozunumu karnımdan sıcak su torbamı eksik etmeyeceksin. özellikle regl dönemlerimde çekilir bir insan olmamın, hatta ve hatta dünyaya düşmüş bir melek misali dolaşmamın yegane nedeni budur. bu neden benim en kıymateli hazinemdir. istikbalde dahi beni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahlarım olacaktır * * *` :vs`

    e şimdi ne olacak? göbeğin benden önce gittiği bu duruma gelince noolacak ha sorarım size. tüm gün sinir küpü şeklinde dolaşmak, ona buna sataşmak, hele bir de vize haftasında daha beter. nutella diye çıldırıyorum. ama yiyemem. neden? çünkü her türlü tatsız tuzsuz şeyin lightını çıkaran gıda mühendisleri light nutella yapmamış. bizi ot gibi iğrenç kepekli bisküviler gevelemeye mahkum etmiş. gerçi onlara da nutella sürünce çok şukela oluyor ya neyse. konumuz o değil.

    şimdi düşünüyorum da hakkaten bu nutellanın diyet versiyonu çıksa en favori ürün olurdu. fiyatını çok kazık tutmadıkları sürece. size sesleniyorum ey nutellanın ürün geliştiricileri! sesimi duyun, doğru yola gelin. ha şimdi derseniz ki "nutellanın lightı mı olurmuş manyak sıkıysa sen gel yap" ben de derim ki yapıştır normal nutella kavanozunun üstüne light yazısını gitsin. maksat psikolojiler şen olsun. tanıdık reklamcı var ben size süper bi reklam da çektiririm. hadi be abi ümidimsiniz.
  • olmalı, hemen yapılmalı, para kazanmak isterlerse yapmalılar
    ferrero yapmazsan topsun olm

    biz de şeker yiyebilelim *
  • boyle bir $ey yok. ama olabilir de.
    az yiyin, az. kaşıkla yiyenler sözüm size. ekmeğe sürüp yiyin.
  • colaya su katılmasıyla aynı eşgale sahip tarif
  • sözlükte başlığını gördüğümden beri aklımdan çıkmayan bir hayal. light olması yetmez, kalorisiz olsun hatta.evet.
  • (bkz: oksimoron)
  • kalorisiz olması için öncelikle kalorisiz palm yağı, fındık, kakao, süt tozu ve şekerin bulunması gerekmektedir. hadi şekeri tatlandırıcıyla hallettik diyelim, diğerlerini halletmenin bir yolu yok. belki yarı yarıya kalori azaltılabilir, ancak herkesin bildiği üzere kalori ile lezzet arasındaki orantı terstir. bu açıdan hayal kalmaya devam edecek ya da hayal kırıklığı yaratacak bir üründür diyebiliriz.
  • şekersiz ürünlerin sadece zayıflamak isteyenlerin tercihi olduğunu düşünenlerin saçma bulabileceği ürün. lakin benim gibi şeker hastalarının da canı arada sırada, muhtemelen sizden daha fazla istiyor bu tür ürünlerden.

    preedit: şaka len, şeker hastası falan değilim. daha dramatik olsun diye kendimmiş gibi yazdım ama düşüncem budur..
hesabın var mı? giriş yap