• karabiber – ekşi kremalı
    acılı – domatesli
    yer fıstıklı – bademli
    sadeli

    şeklinde 4 çeşiti ile migroslarda satılmaya başlanmış, kanola yağı ile patlatılmış ve aromaları gerçekten muazzam, 3 aromalı çeşitini de denediğim ve lezzetlerine kefilim. içinde biraz gereksiz miktarda şeker bulunsa da mısır/patates cipslerinden daha az zararlı olacağını düşündüğüm için içeriklerine de biraz gönülsüz kefilim. msg vb. bir ürün bulunmuyor en azından. 100 gr'larında 2 gr civarlarında tuz bulunuyor.

    lezzetleri muazzam özetle. türk gıda sektörü umut vermeye devam ediyor.
  • çıtır olmayan patlamış mısırdır. bir çerezza değil.
  • yıllardır benim akıl ettiğim fakat üreticilerin nasıl ola akıl edemediğini akıl edemediğim aromalı patlamış mısır fikrini nihayetinde hayata dökmüş üründür.

    dün denk geldim. acılı ve karabiberlisini deneme fırsatım oldu. acılısı deli güzel. insan gibi yemedim bildiğin pança pança saldırdım mısıra.
    karabiberlisi yenmeyecek gibi değil ama pek güzel bir tat bırakmadı. kremanın tadı ağır basıyordu. kendi yaptığım karabiberli daha iyi.
    fıstık bademli olanını ise ilk fırsatta deneme niyetindeyim. denedikten sonra editlerim. şaka lan şaka, çok önemli bi konuymuş gibi editlerim ne. hep bu "editlerim" kısmını yazmak istemiştim, bu güzel ürüne kısmet oldu. tişikkirlir nitzz
  • yer fıstıklı ve bademlisini keyifle yiyebilirsiniz.

    yedikçe bir süre sonra bayan aromalı patlamış mısırlardan değil.
  • yer fıstıklı bademli olanı kesinlikle orgazmik yiyecek kategorisi altında incelenmelidir. ayrıca kendileri viski kola ile süper bir ikili oluşturmaktadırlar. denendi, onaylandı.
  • yer fıstıklı - bademlisi daha paketi bitirmeden bana bu entryi yazdırdı. daha önce mikrodalgada patlatılan, amerikan pop cornları ne kadar midemi bulandırdıysa bu da o kadar orgazm falan işte.
  • acılısı iki taraftan da alevler çıkartıyor ama çok lezzetli.
  • marka tarafından bu kadar talep beklenmiyordu bu ürüne dedirten lezzetli mısır patlağı paketleridir. acılısı ve fıstıklısı hiçbir migrosta bulunmuyor bir haftadır. bir de sadece migroslarda satıyoruz olayı nedir, ciddi olamazsınız diyeceğim ama gayet ciddisiniz; ürün çıkalı epey oldu ama ''sadece migroslarda'' halen...
  • acılı ve domateslisi muazzam olan hede. diğerlerini daha görmedim ama acılı domatesli neymıiş arkadaş ya. bir ömürdür neredeydin sen(abartma amk).
  • yer fıstıklı-bademli olanın %11'i yer fıstığı, %1'i bademdir, bademin zaten baskın bir tadı olmadığını da düşünürsek hiç badem olmasa da olurmuş.

    öyle veya böyle, türk atıştırmalık tarihinin en vurucu ürünlerinden biridir sanırım bu yer fıstıklısı, sıkılmadan ve kararında tüketiyoruz.
hesabın var mı? giriş yap