• türkiye menşeili network sistemi
    (bkz: saadet zinciri)
    (bkz: titan zinciri)
    (bkz: neşeli hayat)
  • bir temsilcisiyle tanıştığım ve o güne lanet okuduğum her fırsatta bana ürün pazarlamaya ve etkinliklere davet etmeye çalışan ve her defasında kibarca reddettiğim ama sınırları zorlayan daha kibar yollu nasıl def edebileceğim yöntemim kalmadığı bir çalışanı olan firma. yerliymişte kahveymişte herşeye iyi geliyormuşta vs vs . network işte hepsi aynısının laciverti az ötede oynayın bana bulaşmayın kardeşim. nasıl bu insanları kandırıyorlar beyinlerini yıkıyorlar anlamıyorum. tabi iş kısa yoldan para kazanmaya geldi mi bizim millet hemen orada ama gelin bir proje üretelim yatırım yapalım yok. böcek olmayı kabul edenler ezildiklerinde ses çıkaramazlar. nerden buraya geldiysem artık beni nasıl gerdilerse siz düşünün. bulaşmayın derim saadet zincirinin türevleri
  • pek yakında adını daha çok duyacağınız saadet partisi..
  • bu sularda doyan ( veya doymayan ) üyeleri yavaşça (bkz: imece network marketing) geçmekteler.

    takipteyiz.
  • nedir bu bilgisi olan var mıdır? ben değil bir arkadaşım için istiyorum
  • networking olayını bilmem ama bugün bir arkadaşım sade ve koyu içimli kahve sevdiğimi bildiğinden bir tane küçük poşetini verdi ona da bir arkadaşı önermiş ve kahve severmiş.
    kahvesinin öyle ekstra bir tadı ya da kokusu olduğunu söyleyemem. ben zaten ya sade türk kahvesi ya da filtre kahve tercih ediyorum ve çeşitli türlerini hem makine de hem french presste demleyip içiyorum.
    yeni kahve türlerine talibim lakin bu ürün değildir talip olduğum cins..
  • bugün çocukluk arkadaşımın pazarlamacı ağzıyla konuşarak bana tavsiye ettiği (bkz: network marketing) örneklerinden birisi... daha önce de arkadaşlarımın benzer hal hatır sormaları olmuştu.
    (bkz: ogansia)
    (bkz: kyani)
    (bkz: mega holdings)
  • urunleri cok kaliteliyse ve urunlerine cok guveniyorlarsa piyasaya satsinlar. boyle siktiriboktan network sistemiyle niye ugrasiyorlar!? isin acigi, ise yaramaz urunleri gozunu para hirsi burumus denyolara zorla sattiriyorlar. kene gibi yapisan bu yavsaklar, ayda 100 bin lira kazananlar varmis diyerek sizi de buna uye olmaya ikna etmeye calisiyorlar. yav bi siktirin gidin aminiza koyayim sizin!...
  • muhtelif işlemlerle ile henüz kandirilmamis bir grubu daha çarpmak için harekete geçmiş oluşum.
    başta sadece ürün satıyorlardı zararsızlardi derken geçen gün kendi ürünlerini satacak bir cafe fikri için hisse satmaya basladilar.
    bir nevi cennette arsaniz olmus olacak.
    bunlar da gün sayıyor yani, muhtemelen vurgun için süre başladı.
hesabın var mı? giriş yap