• belkide o aile ermenidir.
    böylece hayko cepkin ismi gayet normal bir isim olmaktadır.
    belki de bu entry ile insanların ırk ve dinleri ile dalga geçilmektedir.
    kim bilir.

    (edit: nedense benden önceki 3948660 entri silinmiş.... başlık başıma püskülü ben olayım)
  • + oglumuzun adi hayko cepkin olsun necla.
    - sadece hayko desek? hani soyadi zaten cepkin olacak, ondan diyorum...
  • su parası, elektrik parası, mama parası, gelecekteki eğitim parası derken bozulma olasılığı çok yüksek psikoloji. e tabii çocuk doğurmak da, yaşamak da, yaşatmak da kolay iş değil, geçim derdi var bunun.

    düzeltme: ben aileyi savunmak istemiştim , ne olmuş yani demiştim ama vazgeçtim. çok boktan bir ailenin çok boktan bir psikolojisiymiş. iğrençmiş hatta.
  • nick ini realnebula koyan psikolojiden bir farki yoktur. ulkemizde ahmet, mehmet, deniz, umut isimlerinin disinda bi isim duyuldugu zaman turk psikolojisi direk harekete gecer ve beyin sinyalleri yollar "karsindaki turk degil turk degil, acaba nedir acaba nedir?" alevimidir, ermenimidir, kurtmudur? adamin adi hayko soyadi cepkin oldugundan hemen sozlukcu yeni bir entry bulmanin keyfiyle klavyesinin basina gecer "farkli" bir isim demek onun icin kendi surusunden olmayan birisi oldugunu anlatmak icin uygun bir firsattir, parmakla gosterir ahhha arkadaslar bu hayko cepkin'i dinliyosunuz ama bizden degil demek istiyordur icteeen ice.
    bastirilmis duygular.
    bu baslik zihniyetten dolayi bir cok aile oglunun adini wedat, mihran, sasun, yenofk koymak yerine ahmet, deniz, selin koymak zorunda kalmistir bu ulkede. bu entry i okuyan her farkli kimlik bunu bilir ve anlar. aile psikolojisi boylelikle cocugunun kimligini gizler bi sekilde. bu baslik da bunun kanitidir ne yazik ki. oglunun adini hayko koyan aileler keske daha cok olsa demek daha guzel olur.

    hayk; hayk bâbil'de yaşamış. kral nemrûd döneminde mezopotamyadan göç edip, nahçıvan kentini kurmuş ve oranın ilk kralı olmuş. soyunun en önemli sürdürücülerine kâ diyorlar ki, varlıklarını ibrani peygamberi yeşunun zamanından nabukadnezar ve iskender'e dek sürdürdüler.

    daha ayrintili bilgi icin (bkz: hayk)

    kastim biraz ama, hayko cepkin fani olunca boyle delleniyo insan: )
  • -hanım oğlanın ismini ne koyalım dersin?
    -isim misim koymayalım... yarın bi'gün saçma başlıklar açıp ayar manyağı olur... kendini de bizi de rezil eder bu mal... boğalım şimdiden en iyisi.

    yukarıdaki diyaloğu yapan aileninkine taban tabana zıt bir psikolojidir... ya da değildir.
    (bkz: yersen)
  • oğlunun adını sayko cepkin koyan aile psikolojisinden yeğdir.
  • ermenice hayko; bir klonu kurtaran kurtarıcı demek.

    kendi ırklarına göre gayet normal isim. bize ters gelen nedir ?
  • anladığım kadarıyla başlığı açan tip sıvışmış gitmiş.
    (bkz: açacağın başlığı sikeyim)
  • çocuğunun adını sadece hayko koyacaksa normal, hayko cepkin + soyadı olarak koyacaksa ilginç bir ailedir.
hesabın var mı? giriş yap