• duşakabinin içinde makarna, halıfleksin altında sigara izmariti görmek. bir de duvara uhuyla poster yapıştırmışlar.
  • sadece öğrenci olmak yeterli bir sebeptir.
  • öğrenciyi insan yerine koymayanlar tarafından savunulan sebepler.
    adam evin yer döşemesini yakıyormuş.
    duvara uhu ile poster yapıştırıyormuş.
    bir tane ibne yaptı diye hepsi yapmıyor merak etmeyin. adam gibi fiyat belirleyip, kaporanızı alırsanız, öğrenciyi sık boğaz etmezseniz kimse sizin boktan evinize zarar vermeye uğraşmaz.
  • 20 yaşında ve yeterince gözlem yapmış biri olarak haklı göreceğim sebeplerdir.
    öğrenciyim, mühendislik fakültesindeki tuvaletlerin ne halde olduğunu biliyorum. her dersten sonra sınıfların ne halde olduğunu biliyorum. daha bugün üniversitede lavaboya kusmuş ve öylece bırakmış biri. sikeyim böyle işi. ayrıca dertten mi özentilikten mi bilmiyorum yaşıtlarımın yüzde 75'i sigara içiyor lan. her tarafına sigara kokusu sinmiş evi ne yapayım?

    kimse kusura bakmasın, medeniyetsizlik beşiği türkiye'de kişiler "rahat olabilecekleri" yerlerde ortalığın amına koyuyor. öyleyse vermeyin bu kişilere böyle yerler.
  • anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı mal hareketi

    tüm öğrencileri genelleyemezsin.

    genellesen bile baştan depozito alıyorsun kesintisini yaparsın olur biter.
  • (bkz: mesela am)
  • benim duyduğum en fantastiği eskişehirde yaşanmış. yanyana iki daire arasında delik açmışlar böylece iki dairedeki öğrenciler dilediklerince yandaki eve geçebiliyorlarmış.
  • bütün o internetteki öğrenci evi kolajlarını izledikten sonra pek münferit olmayan örneklerden müteşekkil sebeplerdir. hadi kendimizi kandırmayalım. kız erkek çok da fark etmeden çoğunluğu böyle öğrenci milletinin. he çok paralı öğrenciyse zaten her evi beğenip de oturmaz. bunların çoğu yokluktan kaynaklanıyor. çocuğunun okul okuduğu yerden ev alan aileler de var bu memlekette. bir de öğrenim kredisiyle, belki de yalnızca öğrenim kredisi ve bir o kadar da bursla, hatta bir de zor durumdaki ailesine para gönderip okumaya çalışan çocuklar var. döşemeyi de yakar, sigarayı da içer, duvarına resim yapıştıracağı zaman bırak bir çerçeve asmayı, bant da bulamaz... ölmediğine şükredin aynı ailelerinin şükrettiği gibi. evinizin döşemesi, möblesiyle ilgili ciddi planlarınız da yoksa, verin gitsin... çıktıklarında da yine bunlar gibi çocuklara verirsiniz olur biter. ha değilse, mülkiyet hakkına kimse bir şey diyemez. komünist rejimde değiliz.
  • ya kızlı erkekli yaşarlarsa diye verilmeyebilir.
    ülke zihniyeti malum şu sıralar.
hesabın var mı? giriş yap