• --- spoiler ---

    olay, merkez şahinbey ilçesindeki yunus emre anadolu lisesinde 12 ocak’ta yaşandı. iddiaya göre, okulda görevli öğretmen eşi emine ç.’ye küfredildiği gerekçesiyle okula gelen abdullah ç. öğrenci ve babasıyla tartışmaya başladı. okulun idari yönetim katında başlayan tartışma esnasında belindeki bıçağı çıkaran abdullah ç., öğrencinin velisi begli t. ile 10. sınıf öğrencisi gaffari t.’ye saldırdı. sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönerken, öğretmen emine ç. de kavgaya dahil oldu. begli t.’yi 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan öğretmenin eşi abdullah ç., öğrenci gaffari t.’yi de bıçakla hafif şekilde yaraladı. gaffari t.’nin ağabeyi ömer t.’yi de elindeki bıçakla kovalayan abdullah ç.’yi okul idarecileri güçlükle durdurabildi. olayın ardından yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan abdullah ç., tutuklanarak cezaevine konuldu.
    --- spoiler ---
    öyle yorum yazıyorum özelden hölölölölö, böyle yorum yazıyorum hölölölölö. bir başlık açtım kafamı miktiniz.
    yorumsuz.

    link
  • veledin biri adamın karısına küfrediyor, okul idaresi hiçbir şey yapmıyor, adam da kendi adaletini sağlıyor.

    benim olaydan anladığım bu. adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.
  • (bkz: belindeki bıçağı)

    siz nasıl geziyorsunuz sokakta? belde bıçakla mı?
  • aynen her kufur yiyen belinden bicak cikarsin amk. size gore zaten kadir seker de sucsuz, belindeki bıçağı elma kesmek icin tasiyordu aynen.

    magdur olunca hak, hukuk mücrim olunca adaleti kendi sağlamış oluyor değil mi amminakoduklarim.
  • aynı okulda çalışmıyorlarsa tam bir "bana küfrettiler kocişim" faciasıdır. çok net.
  • şiddet şiddeti doğurur. doktorlara ve öğretmenlere yapılan şiddeti meşrulaştırmaya çalışırken, bu insanlarında, ailesi yada yakınları olduğunu unutuyorsunuz. bu insanlarda sinirlenebilip, aynı yöntemlere başvurabiliyorlar. işallah bu örnek başlamadan biter ama tek taraflı olmaması gerektiğini unutmayalım.
  • şiddeti sürekli kategorilere ayırıp ceza kanunu yaparsanız böyle bir garabette adam serbest kalacaktır.
    sağlık çalışanına şiddete ceza arttırımı, kadınlara şiddete ceza arttırımı, kamu çalışanına şiddete ceza arttırımı derken ne olacak şimdi? öğretmen eşi veliyi, sıradan vatandaş esnafı dövdüğünde az ceza alıp kast sistemin yukarılarına ilişenler fazla mı ceza alacak, şiddet topyekün çözülmesi gereken bir sorundur ve cezası kime olursa olsun ağır olmalıdır.
  • videoyu izlerseniz bazı detayları da görmüş olursunuz. çocuk bayağı kavgaya gelmiş babası, abisi falan.

    zaten arbede çıktığında çocuk da öğretmen kadının eşine vurmaya çalışıyor, kadın öğretmen durdurmaya çalıştığında da öğretmeni yumrukluyor çocuk.

    yani olay şöyle; yarrak gibi yetiştirilmiş çomar ailenin serseri çocuğu, kadın öğretmene küfretmiş, kadının da psikolojisi bozulmuş kocasına anlatmış. adam da hesap sormaya gitmiş, bakmış aile ile uğraşılacak gibi değil, cinnet geçirmiş.

    işte bu noktada sıkı işleyen yargının işlemesi lazımdı. olayı iyice soruşturup çocuğa gerekli ceza verilseydi bence bu raddeye gelmezdi işler.
  • yakında doktorlar ve öğretmenlerin de silahlanacağını gösteren haberdir. adalet adalet deniyordu ha. heh işte. bu sağlanmıyorsa anarşinin tillahı görülecektir çok yakında. devlet devletliğini yapamayıp mafya gibi davranıyorsa devletin yetiştirdiği memurda mafya gibi hareket etmeye başlayacaktır. devlet ile mafya arasında çok ince bir çizgi var. bu çizginin de ortadan kalkacağı günler yakındır.
  • comarın evladı, ogretmen kadına yumruk atıyor. isimleri de begri, gaffari vs. nereli oldukları belli degil.

    adam kendi adaletini saglamaya calısmıs.
hesabın var mı? giriş yap