• death grips'in en iyi şarkısı.
  • karanlık bir bohemian rhapsody. öfke, kin, kan, nefret, hüzün. black out sarhoş, hayvanlar gibi azgın bir hüzün hem de.

    responsibility's cool, but there’s more things in life
    like getting your dick rode all fucking night.

    diyor ve iyi geceler diliyorum.
  • dinlerken tüyleri diken diken eden death grips şaheseri
    "use at your discretion, it's been a pleasure, stefan"
  • bununla beraber başlıkta dört entry var, üçünü ben yazmışım. dün yine dinledim oğlum seni. yatak odamda oturdum, dumanların içinde dinledim. sinirlendim işte. birçok kişiye, birçok şeye sinirlendim. yaşadığımız absürt zamanların suratına attırasım geldi. bilmiyorum evdeki aynaları kırmayı düşündüm ama izmir'de yaptım bir kere onu. boş iş. sonrasında sik kırığı gibi süpürüyorsun yerleri. aynasız kalmak da hoş değil hem. her şeyi seks için yapmıyor muyuz biz iğrenç, kıllı, salyalı, estetik hayvanlar? görünüş önemlidir. bu dünyada görünüş

    çok

    çok

    çok

    önemlidir. hiçbir şeyi denedim her şey işe yarıyor. prezentabl bireyler ve akademik başarıları. chrysopolis'te bir akşam, yerde fare ölüsü görünce anladım yabancı bir yerde olduğumu. tam 4 tinercinin bana kitlendiği yerde.

    ben

    nereye

    giderim?

    ben

    yolumu

    bulurum

    herkes

    öyle

    diyor.

    gerçekten öyle mi? göreceğiz. hatta gideceğiz. belki de. bazen en iyi ressam en iyi resmi çizen değil, resimle uğraşmayı ne zaman bırakacağını bilendir. ressamlar kumarbaz mıdır? ben hayatımla kumar oynuyorum ama bunu sizlere itiraf edemem. rulet dönüyor, dönüyor, dönüyor, dönüyor ve yeşil. oysa ben geçen sefer... ne oldu şimdi? urbanlar görüyorum, develer, altın rengi kumlar. nereden görüyorsun lan pezevenk? görüyorum işte. insan bazen uykusuzken nasıl da saldırgan olabiliyor.

    saat geçince yarımı çeneleriyle ritm tutup hızlı hızlı yürüyenlerden korkun. yolunuzu değiştirin. hatta bence oraya bir daha uğramayın.

    mavi. her şey çok mavi.
hesabın var mı? giriş yap