• kendisi bir shottur.
    tarifi şudur;
    http://www.drinksmixer.com/drink1wx4647.html
    ayrıca cheers'ın bir bölümünde, daha teferruatlı bir şekilde carla'nın, diane chambers'e yaptığı içki de aynı adı taşır.
  • sonuna kadar hatta son 1 dakikaya kadar hiçbir şeyin tam anlamıyla belli olmadığı gayet başarılı bir gerilim filmi. kesinlikle izleyin . open grave
  • kesinlikle spoiler alınmadan izlenmesi gereken bir film. başlık boyunca göreceğiniz tüm spoiler ibarelerinden kaçının.

    genel olarak üstü kapalı bahsedersek;
    film çok büyük bir risk almış, bilinen bir konuyu tamamen farklı bir üslupta işlemiş. üslup çok klişe gelecektir muhtemelen. ormanda bir grup insan, olaylar olaylar... ana konu da farklı bir klişe (spoiler kısmısı). bu ikisini çarpıştırarak orjinal bir şey yapmış mı? bence yapmış.

    bir şans verilmeli. imdb puanı yerinde olmuş. 6.5 - 7 /10
  • gizemlerle dolu film. sonuna kadar da kendini ele vermiyor. gayet de sürükleyici. son yıllarda bu tür filmler çok var ama yine de kendini izlettiriyor işte. bu tür filmlerde varacağınız yerden çok, yolculuk keyiflidir.

    7/10.

    spoiler verip bir şeyler karalayacaktım ama gözünüz kayar diye vazgeçtim. kendiniz izleyin.
  • üçüncü sınıf bir gerilim filmi.

    neyin ne olduğu belli değil, nereye bağlandığı belli değil, neden ve nasıl olduğu belli değil... hayır amaç insanı düşündürmekse bari düşünebilecek bir malzeme verseydiniz elimize.

    4/10
  • `--- `spoiler` ---`

    çinli bir kızın periyodik olarak bir elemanı mezardan ip atmak suretiyle kurtarmasını konu alan gereksiz film.

    `--- `spoiler` ---`
  • puzzle gibi film. parçalar yavaş yavaş yerine yerleşiyor ve en sonunda ana resim ortaya çıkıyor. vay efendim aslında kötü olan bu yok ya diğeri galiba derken film bitiveriyor zaten. güzel film bence. mystery kısmı iyi.
  • aklıma şu cümleyi getiren film adıdır, there is an open grave, would you like to come in?
  • son 20 dakikayı sardırmak zorunda kaldığım zombi konulu film.

    --- spoiler ---

    yani adamın doktor olduğunu en son öğrensem 5 dk sonra da film bitseydi sardırmazdım
    --- spoiler ---

    lakin harakirinin böylesi. güzel güzel gel sona doğru sıç... eh işte 4/10 alır daha da vermem.
  • bitmeyecek sanılan boktan filmler serisine çomak sokmuş sıkı film. her şey yerli yerinde, fazla uzatmaya gerek yok, izleyin.

    not: daha önce yazılmış ama tekrar belirteyim; bu film hakkında spoiler verenleri hayatınızdan çıkarın. kendi ezik mantık motorlarını spoiler vererek onaylatmaya(?) çalışan öküzlerden uzak kalın, yaşam kaliteniz eksilmesin.
hesabın var mı? giriş yap