• andrew klavan'in sundugu, butun ortadogu'nun yahudilere verilmesi ile barisi saglayacak plandir. kendisi oyle diyor. ben yorumumu eklemeden paylasiyorum. alttaki youtube yorumlari zaten yeterince renkli.

    kaynak: klavan'in plani
  • (bkz: bop)
    yersen tabi.
  • ortadoğu halkını dünyanın çeşitli bölgelerine dağıtarak, ortadoğuyu komple boşaltmak ve geniş bir doğal park haline getirmek.
  • kimse bahsetmemiş ama içinde rte'nin bulunacağı bir plan olmalıdır. *

    (bkz: recep tayyip erdoğan)
  • insanların devletlerden ve merkezi otoriteden bağımsız komün organizasyonları halinde yaşamasına izin vermek, bu komünlerin bağımsızlığına gölge düşürebilecek olaylarda çok yüksek teknoloji ve disipline sahip tarikat benzeri bir orduyla da müdahale etmek. söz konusu orduyu da insani hırslardan ve yozlaşmadan korumak için böyle şeylerle derdi olmayan yapay zekanın emrine vermek. ancak buna en azından 100 yıl daha var.
  • yıllar önce altın kızlar diye bir dizi vardı. 3 yaşlı kadın ve bir tanesinin annesi daha yaşlı kadından oluşan komedi dizisi. dizi karakterlerinden saf rolünde oynayan kadın, bölümlerin birinde radyo programına telefonla katılarak israil-filistin sorununa çözüm öneriyordu.

    bulduğu çözüm filistinlileri grönland adasına taşınmasını teflif ediyordu. bu duruma şaşıran zeki karakterini oynayan kadın bir an durdu.

    ben "israil daha sonra kuruldu, neden filistinliler gidiyor" şeklinde bir cevap beklerken gelen cevap şu şekildeydi:

    adamlar (filistinliler) çölde yaşıyor, grönland adası buz ile kaplı, nasıl alışacaklar...

    işte bu şekilde beyni yıkanan kişiler ortadoğuda çözüm için bu şekilde teklifler yapabiliyorlar. aslında çözüm için israilin bu coğrafyadan silinmesi gerekmiyor mu?
  • barış getirmeyi de en iyi biz biliriz elin gavur andrew'i karışmasın bu işlere.
hesabın var mı? giriş yap